Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκ 2014, 11:10
Kalhspera se olous kai merry christmas! Exw ena laptop pou xrisimiopoiw einai pano se windows 8(etsi to agoarasa) Kai ola phgainane coble mexri thn pempth pou mas perase , xafnika ka8os hmoun sto google evgale ena black screen kai freezare to pc. Ekana restart to laptop kai meta kolage sto start screen , to afhsa kai 3-4wres na kruwsei bas kai eixe yper8erman8ei. Parolo auta dn doulepse. Meta lew ok as tou petaxo ena format(kairos htane) kai as tou xanavalo ta windows 8 pou exw to original disk. To vazo to cd kai ola coble mexri pou ekane restart kai freezare sto start screen again. Efoson to epsaxa ligo to 8ema me to google , eida oti polla posts dinane apadasiseis sto na kano Repair computer h refresh computer to an earlier state! to pathsa telospadon kai m elege "the drive is locked.please unlock it and try again." to checkara xana sto google, kai eida oti eprepe na diagrapso ta partitions kai na xekleidoso to drive na dimiourgiso EFI partition ktlpa. Prospa8hsa na ta kanw ola auta ospou htane ena meros pou dn borousa na paw, kai auto htan ekei pou prepei na kaneis efoson exeis ftiaxei to EFI partition patas sto command prompt mkdir c:/EFI/.h dir b:/EFI/ ktlpa . ekei den me afine na paw gt elege oti den to evriske. Tespa, ekana mia vlakeia kai diegrapsa olous tous 6diskous pou yphrxane sto laptop prin kai tous ekana 1 kai meta den me afine kan na kanw install ta windows 8. Opote pisteuw oti ta exw kanei baxalo, katevasa to Gparted kai mou ekane install ta partitions alla kai pali dn me afinei na kano install ta windows 8 giati ekei pou epilegeis se poion disko 8a to valeis , M leei "the windows cannot be installed on this disk". Phga se ena magazi kai m leei oti einai provlhma hardware, Kai 8elei na mou poulisei ena SSD gia 120e. Opote an boresete na me voi8isete me gnwmes/sumvoules 8a to xarw poly! Euxaristw