Δημοσιεύτηκε: 24 Δεκ 2014, 15:24
από lucinos
madvinegar έγραψε:
Πως δουλευουν τα διπλά γραφικά στο OSX ? Δεν εχω τετοιο λαπτοπ και δεν ξέρω καθόλου.

δεν ξέρω (δεν έχω καν δουλέψει ποτέ mac) αλλά εικάζω ότι γίνεται με κάποιον εντελώς αυτόματο τρόπο.

έγραψε:
Αν συμβαινει το 2ο, δλδ η descrete να μπαινει αυτοματα... πώς γινεται αυτο σε ενα unix λειτουργικο? Νομιζα πως οι διπλες καρτες δουλευουν κατά τον αυτόματο τρόπο μόνο σε windows.

από καθαρά θεωρητικής πλευράς όλα τα λειτουργικά είναι ισοδύναμα μεταξύ τους (βλέπε πληρότητα τουρινγκ). Αν κάποιοι λένε μια πα***** (μάλιστα εδώ εμφανώς λανθασμένη) για να δικαιολογηθούν που απλά δεν προσφέρουν την απαιτούμενη υποστήριξη τουλάχιστον ας μην την δέχεστε αμάσητη.

έγραψε:
Αν καταλαβαινω καλά, δεν πρεπει να εχουν τραγικές διαφορές σαν βάση τα OSX με το linux. Δλδ πιο κοντα ειναι το linux με τα OSX παρά το linux με τα Win.
Αρα θα μπορούσε να υπάρχει και ενας σωστός driver για διπλές καρτες και σε LINUX, απλά πρέπει να πληρωθεί η Νvidia για να τον ελευθερώσει?

το λίνουξ έχει σε μεγάλο βαθμό κοινές τεχνολογίες στα γραφικά με το mac αλλά κυρίως επειδή και τα δυο βασίζονται περισσότερο στο ogl και όχι στο d3d όπως τα windows (το "unix" στοιχείο δεν έχει άμεση σχέση)

έγραψε:
Πιστευω πως η τραγικά υψηλές τιμές στα MAC δεν εχουν να κανουν με την ποιότητα κατασκευης.

οι υψηλές τιμές τών mac έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που (δεν) αντιμετωπίζει η apple. Υπολογιστές mac φτιάχνει μόνο η apple, όσο υπάρχει κόσμος που αγοράζει μόνη της καθορίζει τις τιμές