Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2015, 21:23
από abramis
Learner έγραψε:
abramis έγραψε:δεν παίζει αυτό με το shared memory που λέτε.

Πως το αποκλείεις έτσι ξερά; Τουλάχιστον δώσε κάποια εναλλακτική, δηλαδή για ποιό λόγο «κόβει» περίπου 2GB μνήμης, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα υλικού ;
Επειδή στο δικό σου μηχάνημα δεν συμβαίνει το ίδιο δεν σημαίνει ότι «δεν παίζει» κιόλας.
Το συγκεκριμένο «πρόβλημα» το έχω δει ουκ ολίγες φορές σε Laptop ακόμη και με discrete κάρτα γραφικών που όμως έχει αυτό το χαρακτηριστικό (shared memory). Το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται συνήθως μετά την εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών.

Shared Memory υποστηρίζουν και η 6570 στο desktop και η 6290 στο netbook και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε ubuntu/windows7 και στα 2 με διαφορετικές εκδόσεις του catalyst/driver σε 3/3.5 χρόνια. τέσπα έχω αρκετή ιστορία με αυτά και έτσι το πα, επειδή δεν είδα στις αναρτήσεις κάποιον να χει παρόμοια κάρτα και drivers.