Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβ 2015, 23:13
Off topic:
Το θέμα σχετίζεται άμεσα με λογισμικό, ελεύθερο ή μη, οπότε σε αυτή την ενότητα είναι εντός θέματος.
Τώρα αν αρχίζαμε να μιλάμε για το ποια εταιρία επίπλων είναι η καλύτερη, τότε μάλλον το θέμα θα κλειδωνόταν.
Εγώ ως μέλος του φόρουμ δεν ενοχλούμαι που διαβάζω αυτό το θέμα, αλλά κάτι παντελώς άσχετο ίσως μου φαινόταν αρνητικό.
malos έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπεται, όχι η διαφήμιση αλλά ο ελεύθερος διάλογος. Αλίμονο αν μία κατάσταση καπελώνει έτσι αβίαστα μια άλλη! Στην προκειμένη περίπτωση ή μία κατάσταση είναι η διαφήμιση και η άλλη ο διάλογος. Αφού είναι μέσα στη ζωή μας τα προϊόντα έχουμε δικαίωμα να μιλάμε γι αυτά. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Μία καλή άποψη δε μπορεί να απαγορευθεί.
Το θέμα σχετίζεται άμεσα με λογισμικό, ελεύθερο ή μη, οπότε σε αυτή την ενότητα είναι εντός θέματος.
Τώρα αν αρχίζαμε να μιλάμε για το ποια εταιρία επίπλων είναι η καλύτερη, τότε μάλλον το θέμα θα κλειδωνόταν.
Εγώ ως μέλος του φόρουμ δεν ενοχλούμαι που διαβάζω αυτό το θέμα, αλλά κάτι παντελώς άσχετο ίσως μου φαινόταν αρνητικό.