Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2015, 20:32
Με την άδειά σας, από όσο έχω διαβάσει (φροντίζω να ανοίγω/καθαρίζω/αντικαθιστώ πάστα 2 φορές τον χρόνο), θερμοκρασίες κάτω από 40-45 βαθμούς δεν συνιστώνται επειδή με χαμηλές θερμοκρασίες υπάρχει πρόβλημα υγροποίησης. Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ, προσωπικά.
Στο Dell Latitude 6500 πάντως, που θεωρείται "ψυχρό" λάπτοπ έχω παρατηρήσει πως του αρέσει να δουλεύει μεταξύ 40-45 βαθμών με νορμάλ φορτίο. Αν το ξεπεράσει το όριο, φροντίζει να το επαναφέρει άμεσα (και τάχιστα) μέσα σε αυτά τα όρια.
Μιλάω για θερμοκρασίες CPU & πυρήνων. Ο σκληρός παίζει στους 33-38.
Επειδή ψαχνόμουν ανάμεσα σε Latitude ή Thinkpad είδα πως τα δύο μοντέλα βρίσκονται σε πάρα πολλά κοντά. Στο επίπεδο των business laptops πάντα...
Στο Dell Latitude 6500 πάντως, που θεωρείται "ψυχρό" λάπτοπ έχω παρατηρήσει πως του αρέσει να δουλεύει μεταξύ 40-45 βαθμών με νορμάλ φορτίο. Αν το ξεπεράσει το όριο, φροντίζει να το επαναφέρει άμεσα (και τάχιστα) μέσα σε αυτά τα όρια.
Μιλάω για θερμοκρασίες CPU & πυρήνων. Ο σκληρός παίζει στους 33-38.
Επειδή ψαχνόμουν ανάμεσα σε Latitude ή Thinkpad είδα πως τα δύο μοντέλα βρίσκονται σε πάρα πολλά κοντά. Στο επίπεδο των business laptops πάντα...