Δημοσιεύτηκε: 02 Αύγ 2015, 11:28
Καταρχην, (για να μην γραφω με 100 παραθεσεις), υπαρχει καποιο υποτυπωδες forum fedora, που παλαιοτερα ειχα κανει καποιες ερωτησεις, στις οποιες ποτε κανεις δεν μου απαντησε, την λυση στα συγκεκριμενα ερωτηματα τελικα την βρηκα μονος μου μετα απο καιρο. Εδω δεν ειμαι προγραμματιστης να να λυσω τα καραμπινατα bug του fedora, ειπαμε λογικο ειναι να εχει bug, αλλα οχι να crashαρουν οι ρυθμισεις συστηματος και να μην λειτουργει η διαχειριση λογισμικου, οταν εγκαταστησεις καποιο λειτουργικο, κατευθειαν εκει θα πας, δεν τα εχει δει κανενας πριν την κυκλοφορια, ειναι σαν να δινεις καποιο αυτοκινητο...και να μην λειτουργουνε τα φωτα.
Οσο για το αν αλλαζω τα λειτουργικα σαν τα πουκαμισα (πλην καποια ubunto ειδη), ε, ειναι μεχρι να βρω καποιο της προκοπης, στο κατω κατω, ολα σε virtual τα εχω, χαρας το πραγμα.
Σχετικα με τα "χρυσοπληρωμενα windows", ειναι αυτο που λεμε: το αλλο με τον τοτο το ξερεις, ειδικα τα τελευταια που τα δινουνε δωρεαν...
Και τελος οσο αναφορα τα bug στο linux, πως μπορω να γνωριζω τον τροπο σε καθε διαφορετικο λειτουργικο, να αναφερω τα bug.
Οσο για το αν αλλαζω τα λειτουργικα σαν τα πουκαμισα (πλην καποια ubunto ειδη), ε, ειναι μεχρι να βρω καποιο της προκοπης, στο κατω κατω, ολα σε virtual τα εχω, χαρας το πραγμα.
Σχετικα με τα "χρυσοπληρωμενα windows", ειναι αυτο που λεμε: το αλλο με τον τοτο το ξερεις, ειδικα τα τελευταια που τα δινουνε δωρεαν...
Και τελος οσο αναφορα τα bug στο linux, πως μπορω να γνωριζω τον τροπο σε καθε διαφορετικο λειτουργικο, να αναφερω τα bug.