Δημοσιεύτηκε: 28 Σεπ 2015, 15:07
Δε θέλει με τίποτα να βρεθεί λύση. Με όλες τις πιθανές και απίθανες επιλογές στο bios. Με φορμάρισμα σε διάφορα λειτουργικά και με σωστό filesystem. Με προσοχή nooba
λες και δεν έχω κάνει ξανά εγκατάσταση από stick ή εξωτερικό cdrom. Έφτασα στο σημείο να βρω ...xp και tutorial να αποφύγω τη μπλε οθόνη που δε θάχω τους σωστούς drivers για το τσιπάκι της μητρικής, για να βάλω το δίσκο σε άλλο μηχάνημα, να τα περάσω και να αναβαθμίσω bios. Μη έχοντας τα μικροσκοπικά άλεν που ήθελε το καπάκι του, πίεσα με σταυροκατσάβιδο και "έφαγα" σχεδόν τις γωνίες, χωρίς να καταφέρω να ανοίξω το καπάκι. Μόλις επιστρέψω στη βάση μου θα ψάξω τα κατάλληλα άλεν μήπως και καταφέρω να ανοίξει. Η αντίστοιχη βίδα στο καπάκι της ραμ λύθηκε χωρίς θέμα. Τι να πω;
Τόσο παίδεμα για ένα boot πρώτη φορά. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι με καταράστηκε ο Bill Gates, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ότι άλλη ιδέα υπάρξει είμαι πρόθυμη να τη δοκιμάσω.
Σας ευχαριστώ όλους.
Υγ. Νίκο θα δοκιμάσω τι μπορώ να πετύχω με τους τρόπους σου, μιας και μέσα σε όλα, το λειτουργικό που έχει πάνω παραείναι ταλαιπωρημένο από την 3ετία που το είχε ο πιτσιρικάς και δεν είναι συνεργάσιμο σε αρκετές περιπτώσεις. Αν μπορέσω να αποφύγω και το troubleshooting του πριν το φορμάρω θάναι καλό. Ram εχει 2 GB.
Τόσο παίδεμα για ένα boot πρώτη φορά. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι με καταράστηκε ο Bill Gates, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ότι άλλη ιδέα υπάρξει είμαι πρόθυμη να τη δοκιμάσω.
Σας ευχαριστώ όλους.
Υγ. Νίκο θα δοκιμάσω τι μπορώ να πετύχω με τους τρόπους σου, μιας και μέσα σε όλα, το λειτουργικό που έχει πάνω παραείναι ταλαιπωρημένο από την 3ετία που το είχε ο πιτσιρικάς και δεν είναι συνεργάσιμο σε αρκετές περιπτώσεις. Αν μπορέσω να αποφύγω και το troubleshooting του πριν το φορμάρω θάναι καλό. Ram εχει 2 GB.