Δημοσιεύτηκε: 19 Φεβ 2009, 19:28
από zirico
Καλησπέρα σε όλους.Βασικά αυτό που ψάχνω δεν ξέρω αν λέγεται cluster γιατί δεν έχω καταλάβει πολύ καλά,γίαυτό και το post το κάνω σε γενική ενότητα. Σε λίγο καιρό μάλλον θα μου φέρουν ένα άλλο pc πάνω κάτω στα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου και θα ήθελα να ξέρω αν γίνετε και κατά ποσο είναι εύκολο να συνδέσω τα δυο pc και να δουλεύουν σαν ένα κάτω από το ίδιο λειτουργικό,το Ubuntu 8.10.Σκέφτομαι πχ ότι άμα συνδέσω τα δυο pc μαζί ,θα μπορώ να ανοίγω το virtual box με ένα άλλο λειτουργικό και δεν θα χάνω σε ταχύτητα μιας και θα είναι σαν ένα pc να τρέχει ένα λειτουργικό.Θα ήθελα κάτι που να μην χρειάζεται να είναι συνεχεια ανοιχτό, ήδη το 500ari τροφοδοτικό και η 19" CRT καίνε αρκετά,εντάξει είπαμε να έχουμε ταχύτητες αλλα όχι εις βάρος του περιβάλλοντος,εξάλλου άμα είναι να πληρώσω τα λεφτά ενός καινούργιου pc στο ρεύμα πάω και το παίρνω με δώσεις.Θα ήθελα κάτι που να το ανοίγω μονο όταν έχω το έχω ανάγκη από κάποια εφαρμογή η από το virtual box!Κάθε συμβουλή και πληροφορία πάνω σε αυτό το θέμα δεκτη.Κουβέντα να γίνετε!