Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκ 2016, 22:07
από fkol k4
Th P έγραψε:Μην είστε απόλυτοι. Η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στην μέση.

Δεν θα έλεγα πως εξέφρασε κάποια απόλυτη άποψη, ίσα ίσα προσπάθησα να δείξω πως δεν ισχύει ή απολυτότητα μιας στερεότυπα δράσης που χρησιμοποιήθηκε στην αρχ του θέματος («προσπάθησε να δείξεις Χ σε έναν του Ψ επαγγέλματος και αν καταλάβει γράψε μου)

πιθανώς (ή σωστότερα προφανώς, μιας και σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα στο συγκεκριμένο θέμα), υπερέβαλλα στον χρόνο που απαιτείται.

Αυτό που ήθελα να εκφράσω πάντως, είναι πως ήταν ελαφρώς άτοπη ή σύγκριση μεταξύ ΙΤ και προγραμματιστή γενικώς με έναν καρδιοχειρουργό, λόγω του ότι τα πρώτα εκφράζουν απλώς ένα επάγγελμα στο οποίο υπάρχουν διάφορα επίπεδα εξειδίκευσης,ενώ το 2ο είναι εντελώς εξειδικευμένο.

Με άλλα λόγια, κάποιος μπορεί να αποκτήσει γνώσεις πάνω σε περισσότερα από ένα θέματα αν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί άσχετα με την επαγγελματική του ενασχόληση, απλώς είναι πολύ δυσκολότερο το να εξειδικεύεται σε πολλά θέματα. Συμφωνούμε δηλαδή απόλυτα στο ότι ή αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ζητώ συγγνώμη αν τα ποστ μου έχουν λαθάκια ή ασάφειες, είμαι στο εξωτερικό και δεν έχω συνηθίσει να γράφω από το τάμπλετ. :)