Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρ 2009, 04:46
KiRiLoS έγραψε:Επισης ολοι κρυβονται πισω απο το "Δεν Ξερω απο Linux" λες και ολοι εμεις ξεραμε απο την κοιλια της μανας μας!
Έτσι είναι. Γιατί μήπως ξέρουν τα window$; To 99 % των χρηστών window$ έχουν μία απλή επιφανειακή σχέση με το λειτουργικό. Γι'αυτό & κολλάνε συνέχεια ένα κάρο malware & τρέχουν πανικόβλητοι από forum σε forum να βρούνε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ένα μεγάλο ποσοστό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. "Αρκεί να δουλέυει το μηχανάκι & να κάνω τη δουλειά μου" σου λένε. & όταν τους πείς για Linux κοντεύουν να σε λυντσάρουν μετά από την πλύση εγκεφάλου & τη λοβοτομή που έχουν φάει από τα window$ χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει. Είναι τυφλοί από τις παρωπίδες της micro$oft, όπως ήμουν & εγώ για 8 χρόνια σχεδόν ώσπου τελικά απεξαρτήθηκα για πάντα από τη micro$oft. Έγινα από τους πιό φανατικούς Linuxάδες που υπάρχουν & είμαι περήφανος γι'αυτό. Βλέπω υπολογιστή με window$ & τον φτύνω. Με τους φίλους μου έχω τσακωθεί πολλές φορές γι'αυτό το θέμα γιατί μου λένε ένα σωρό χαζομάρες για το Linux χωρίς κάν να το έχουν δοκιμάσει! Δεν μασάω. Θα με βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους & θα τρώνε τη σκόνη μου όσο παραμένουν στα window$. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω από τους υπολογιστές μου & δέν υπάρχουν συμβιβασμοί για μένα πλέον. Ή Linux, ή τίποτα.