Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρ 2009, 23:43
από nicnos
Καλησπερα
Δεν ξερω αλλα οσο εχω το ubuntu εδω και λιγες μερες μου ειναι πολυ ευχαριστω και ολα πανε μια χαρα. Δεν ξερω αν τα windows ειναι καλυτερα η χειροτερα, αν το δεις τεχνικα και δε συμμαζεύεται, σιγουρα ειναι και η χρηση που κανει ο καθενας. Τελος παντων πιστευω πως το linux ειναι καλυτερο. Και λεω, Αν μπορουσε καποιος να παρει ενα game (wow-lineage,counter) να το βαλει στο cd και να το περασει και μετα να παιζει κανονικα τοτε θα υπηρχε πολυ μεγαλη διαφορα και σιγουρα μετα απο καιρο θα υπηρχαν ολο και πιο πολυ users του linux. και αυτο γιατι σιγουρα αφορα συνηθως μικρες ηλικιες το game, αλλα αν απο μικρος μαθεις κατι δυσκολα το αφηνεις, μην κοιτατε περιπτωσεις που ψαχνοντε περισσοτερο και αλλαζουν στην πορεια. Και βεβαια μην ξεχνατε οτι τα gaming δειναι βασικο. πχ καλος κακος εχω τα windows μονο και μονο για να παιζω lineage (και δεν ειμαι πιτσιρικας, απλα με το game χαλαρωνω λιγο)μιας και μεσω του wine μου βγαζει critical λογο directX. θελω να πω πως για καποιο λογο χρειαζονται, παντος μακαρι να βρεθουν λυσεις, να το δουν και διαφορετικα, γιατι ειναι κριμα ενα τοσο καλο λυτουργικο (πχ ubuntu) να μην μπορει να το παρει ο αλλος και να μην "πρεπει" να εχει καπου στο hd και τα windows.