Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2009, 19:39
από filippos.xf
xqtr έγραψε:γ) Το linux γενικοτερα ειναι απο τα πιο ασφαλη OSes και δεν βλεπω το λογο να ανοιγει ενα νεο thread και να λεμε τα ιδια. :?

Έστω ότι έχει ξανά γίνει συζήτηση σχετικά με κάποια από τις ερωτήσεις μου, εγώ δεν βρήκα αυτή την συζήτηση. Δεν είναι τόσο εύκολο πάντα να βρεις σε ένα ολόκληρο φόρουμ που αυξάνονται τα θέματα του καθημερινά αυτό που θέλεις, εκτός από αυτό μέσα σε ένα θέμα έκανα διάφορες και αρκετές μαζεμένες ερωτήσεις. Είναι και ανοιχτό θέμα όμως, γιατί όχι.. αν κάποιος έχει να κάνει μια διαφορετική ερώτηση περί ασφάλειας... ας την κάνει σε αυτό το θέμα. Αρκετές ερωτήσεις μου δεν είναι γιατί θέλω να γίνομαι σπαστικός, απλά θέλω να μάθω για κάποια θέματα και μέσω των απαντήσεων... αν τις δει κάποιος που δεν γνωρίζει θα μάθει και αυτός. Πέρα από όλα τα παραπάνω υπάρχει και ο χρόνος, μπορεί οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις να είναι διαφορετικές από τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις μετά από 1 χρόνο.

xqtr έγραψε:Και καλα εκανε... απλως ριχτε και ματια εδω viewtopic.php?f=2&t=279

Εντάξει δεν έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα και ούτε νομίζω ότι θα διαπιστώσω το γεγονός... να κάνει κάποιος κάτι που δεν συμβαδίζει με τους κανόνες του φόρουμ και οι διαχειριστές να τον διαγράψουν αμέσως ή κάτι τέτοιο. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για αυτό το φόρουμ και μάλιστα μπορώ να πω ότι τον τελευταίο καιρό είναι η σελίδα που επισκέπτομαι περισσότερο από κάθε άλλη.

Στην ουσία τώρα! Σε όσα προγράμματα υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τους κωδικούς, ώστε όποτε πατάμε και ανοίγει το πρόγραμμα να κάνει αυτόματα σύνδεση... δεν νομίζω να είναι ασφαλές τρόπος αυτός. Από τι κατάλαβα κιόλας από ορισμένες απαντήσεις. Σωστα;