Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 02:37
ivo έγραψε:Off topic:
Τοσο καιρο συγκρατιομουνα αλλα πλεον δεν αντεχω και θα το πω: τι ειναι επιτελους αυτο το "κομπλεξ" με τα windows? Το παιδι ρωτησε κατι και αντι να του πειτε τι να κανει για να το φτιαξει, του λετε συνεχεια "βαλε ubuntu". Μυαλο εχει και αν θελει θα βαλει.
Πραγματικα εχω συγχαθει να βλεπω ολη την ωρα posts για το ποσο κακη ειναι η MS και ποσο ασχημα ειναι τα windows. Ενταξη! Φτανει! Το εμπεδωσαμε! Εγω παντος δεν εχω τοσο τραγικα προβληματα με τα vista και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι λενε ασχημα λογια οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο γνωμες τριτων που εχουν διαβασει στο internet. Και βαρεθηκα να βλεπω αυτο το "sVista".
Off topic:
Εάν εσύ δεν έχεις προβλήματα σοβαρά δεν σημάνει ότι δεν έχουν και άλλη , και εγώ το λέω πάντα είναι sVista και όχι λειτουργικό .
Εάν εσένα σου αρέσει να σε επιβάλουν την χρήση του αυτό αφορά μόνο εσένα , εμένα και σε πόλους άλλους δεν τους αρέσανει να επιβάλουν την χρήση του winblows και επιβολή είναι αναγκαστικά αγορά του μαζί με ένα φορητό από εκάστοτε εταιρία .
Εάν θα διαβάσεις την άδεια χρήσης τον sVista , XP , κτλ. ξέρεις τι γράφει ότι δεν το αγοράζεις άλλα σε απλά ελληνικά τα ενοικιάζεις σαν ένα αυτό κινητό , δεν σου ανήκουν , δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές , δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιες λειτουργίες .
Επιβολή αυτή είναι απαράδεκτη και επιβολή με το ζόρι αγορά του αυτό που ενοχλεί πολλούς .
Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις άλλα εγώ έχω μεγάλη ενασχόληση με Η/Υ γενικά και από τα δικά μου χέρια έχουν περάσει τους τελευταίους 5 μήνες 6 φορητά με σκασμένο δίσκο , όπου πριν υπήρχαν τα sVIsta , και αυτή που τα είχαν δεν είχαν γνώση να τα χαλάσουν για να πεις ότι κάνανε ζημία , απλά μία μέρα δεν άνοιξαν και έχουν χάσει όλα ότι είχα στο δίσκο (εργασίες, κείμενα , φωτογραφίες κτλ. μια μάλιστα παραλίγο να χάσει διδακτορικό ) και όλα αυτά σε 7,8,9 μηνών φορητά ούτε καν χρόνο έχουν κλείσει και τα 6 .
Αυτά εγώ τα λέω από προσωπική εμπειρία και όχι από άλλους και επειδή συχνά από τα χέρια μου φορητά κυρίως όσοι έχουν sVista έχουν και πρόβλημα .
Και δεν είναι "κόμπλεξ" όπως το λες εσύ άλλα πραγματικότητα , που κάποιοι την έχουν καταλάβει και κάποιοι όχι .
Το πόσο κακή είναι διάβασε τα παρακάτω http://badvista.fsf.org/what-s-wrong-wi ... dows-vista και εδώ η μετάφραση Κάτι_δεν_πάει_καλά_με_τα_Microsoft_Windows_Vista , διάβασε πόσα πράγματα υπάρχουν μέσα που περιορίζουν την ανωνυμία σου , πόσα σε παρακολουθούν , πως μέσα σε αναβαθμίσεις θα μπουν πράγματα που δεν ξέρεις , και το σημαντικότερο όπως και με προηγούμενες εκδόσεις έτσι και με αυτή και με τα 7 παράθυρα ο κώδικας τους έχει περάσει από την NSA = National Security Agency USA , γιατί άραγε να το θαυμάσουν η μήπως να βάλουνε κάτι μέσα για να έχουν την πίσω πόρτα ?
Τώρα εάν βαρέθηκες να το βλέπεις sVista εδώ δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να σε βοηθήσω , τα λέω sVIsta είναι απαράδεκτα , αργόστροφα , απαιτούν ένα τέρας Η/Υ να τα τρέχεις και δεν είναι τίποτα από μία ακόμα αποτυχία τις εταιρίας , όπως κάποτε τα
Τώρα συμπεράσματα είναι δικά σου .