Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 16:33
από nikosal
ivo, να σου πω την αλήθεια, και εμένα με κουράζει το svista, winblows κλπ. Είναι μια μορφή αστείου που... δεν με κάνει να γελάω (ούτε όμως με ενοχλούν όσοι την υιοθετούν). Φυσικά και έχει ατέλειες το λειτουργικό μας, φυσικά στις αναβαθμίσεις είχαμε λιγότερους από 2 στους 3 χρήστες χωρίς προβλήματα (βλ. http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=4&t=4668), ποσοστό που είναι καλό αν σκεφτείς τα δεδομένα (ελεύθερο λογισμικό, με την αρχή της εγγενούς υποστήριξης όλου του hardware, πχ. το unix της mac είναι καλύτερο, πολύ πιο λουστραρισμένο αλλά εκεί έχεις να υποστηρίξεις πέντε μηχανήματα και δυο κάρτες όλες και όλες...) αλλά από την άλλη, ποσοστό που είναι τραγικά κακό, αν το δούμε από την πλευρά του άπειρου χρήστη. Είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει να ανοίξουμε μια ενότητα για τα υπόλοιπα λειτουργικά και είναι πολύ φυσιολογικό να βοηθάμε και να μιλάμε και για αυτά, δεδομένου ότι η τεχνολογία και οι εργασιακές σχέσεις σήμερα είναι περίπλοκες (πχ. εγώ, όπως οι περισσότεροι ίσως, έχω υποχρεωτικά windows στην υπηρεσία που εργάζομαι και δεν βλέπω τίποτα κακό να μιλήσουμε και για κάτι που με απασχολεί με αυτά. Ή μήπως πρέπει να εγγραφώ και στο φόρουμ των windows?? Χεχε)
Εξάλλου το κάνουμε ήδη, μιλάμε για win, βλ. ερωτήματα για dual boot, για αντιστοιχία λογισμικού κλπ.