Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 16:58
ivo έγραψε:Anyway, εγω απλως ηθελα να πω αυτα που με ενοχλουσαν εδω και καποιο καιρο. Ισως επρεπε να ειχα ανοιξει νεο thread.
DONE
ivo έγραψε:Δεν ειναι κακο να υποδειξεις κατι σε καποιον αλλα δεν βλεπω τον λογο απο την στιγμη που ρωτησε κατι συγκεκριμενο να του δειχνουμε βιντεο με εντυπωσιακα εφε.
Γιατί όχι? Φυσικά αν ήξερα να απαντήσω και στο πρόβλημά του θα το έκανα.
Αφού δεν ήξερα όμως του έκανα μια παρουσίαση του ubuntu μιας και δεν ήξερε καν τι είναι?
Τώρα για το θέμα...
Και εγώ έχω μια αρνητική στάση απέναντι στην M$ και είναι ένας απο τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ windows.
Οι περιορισμοί και οι πολιτικές που εφαρμόζει είναι ο κυριότερος λόγος αυτής της αρνητικής στάσης, ειδικά όταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτές.
Τα vista τώρα μετά το SP1 είναι ότι καλύτερο, σε όλους τους τομείς, που έχει να δείξει η M$ αρκεί να έχεις ψιλο-δυνατό pc (σε αυτόν τον τομέα απέτυχε).
Τα άλλα τα win7 φαίνονται να λύνουν όπως φαίνεται το πρόβλημα αλλά πριν απο το πέρας ενός εξάμηνου αφού βγούνε, κράτα μικρό καλάθι...
3 σημεία που θα πρέπει να δείξουμε προσοχή είναι:
-Δεν θα κερδίσουμε κανέναν με τακτικές: AOY AOY AOY LINUX LINUX LINUX $%^$%^$&%^*&% WINDOWS
(παραθέτεις στοιχεία και συγκρίνεις τα δυο-τρία ΛΣ)
-Χρησιμοποιούμε linux γιατί είναι αυτό που θέλουμε καθώς εμείς το αναπτύσσουμε. Τι κάνουν οι άλλοι δεν μας νοιάζει εφόσον δεν μας ενοχλούν!
(Αυτήν είναι η στάση συνήθως των BSBάδων και πραγματικά respect απο μένα)