Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 22:38
malos έγραψε:Θέλω να τοποθετηθώ λίγο διαφορετικά καθώς έγινε λόγος για κόμπλεξ.
Θέλω να σας καλέσω όσοι δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ έτσι : Να αφήσετε τα κόμπλεξ ήσυχα !
Έχω κουραστεί να βλέπω να κρίνουν στάσεις, τοποθετήσεις, ενέργειες ... ως κομπλεξικές! Εκβιάζοντας έτσι υπογείως κάποιον , ή να αποδείξει ότι δεν είναι κομπλεξική η στάση του ( αλλά οφείλεται σε άλλο κομμάτι του εαυτού του "μη κομπλεξικό" ) , ή να αναθεωρήσει τη στάση του !
Σας δηλώνω ότι είμαι θριαμβευτικά κομπλεξικός άνθρωπος και δεν προτίθεμαι να αλλάξω για οποιονδήποτε αξιώνει μια δική του εικόνα για τον κόσμο.
Στο εν λόγω θέμα δηλώνω ότι δεν γουστάρω τα windows επειδή ακριβώς είναι της microsoft ! Επειδή τα έχουν οι πολλοί ! Επειδή ο Gates είναι από του πιο πλούσιους στον κόσμο ! Ακόμα, πολλούς άλλους λόγους οι οποίοι το αναγνωρίζω πριν απ' όλους είναι κομπλεξικοί !
Τα λέω svista, winblows, πατζούρια κλπ ... και το θεωρώ εξυπνάδα και πολύ γουστάρω ! Ναι ! Εξυπνακίστηκες ατάκες και μάλιστα επιπέδου δημοτικού ( Εδώ είναι που γουστάρω πολύ !!!!![]()
![]()
![]()
) .
Έχω αμέτρητα κόμπλεξ ! Πειράζει ;
Με αυτά μου τα κόμπλεξ προχωρώ στη ζωή μου !
Όποιον δεν φέρεται κομπλεξικά ... απλώς τον λυπάμαι !
Σας ευχαριστώ !
+100000000
Είμαι κομπλεξικός με τα windows, είμαι ρατσιστής με τα windows, τα σιχαίνομαι τα windows, είμαι φανατικά εναντίων των windows... Έτσι γουστάρω... Όποιος θέλει τεχνική βοήθεια για τα windows ας πάει σε άλλο forum... Έτσι απλά...
Στήσαμε το forum μέλη της κοινότητας του ubuntu-gr, πολοί θυσίασαν και θυσιάζουν άπειρες ανθρωποώρες για το forum και για άλλα θέματα της κοινότητας... Όλα αυτά αφιλοκερδώς, για ένα σκοπό: Τη διάδοση του Ubuntu στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο σκοπός της Ελληνικής Κοινότητας Ubuntu-gr... Και αυτός πρέπει να μείνει...
stavrosLinux έγραψε:Το θέμα είναι περισσότερο ηθικό παρά τεχνολογικό γιατί και τα δύο λειτουργικά έχουν θετικά και αρνητικά.
Συμφωνώ απόλυτα... Και το ubuntu δεν είναι τέλειο...
Όμως εδώ κάποιοι έχουν μπερδέψει την ουσία: Δεν λέμε ότι το ubuntu είναι το τελειότερο λειτουργικό σύστημα, χωρίς προβλήματα κλπ... Αλλά η φιλοσοφία που το ακολουθεί και γενικά η φιλοσοφία που ακολουθεί το linux, είναι η πραγματική αξία του λειτουργικού... Τα έγραψα πιο πάνω, μην τα ξαναγράφω:
έγραψε:Το ένα είναι (windows) πολυεθνική, κερδοσκοπία, πλούτος, κλειστός κώδικας, πατέντες, και το άλλο (linux) είναι δωρεάν/ελεύθερο λογισμικό, αφιλοκερδής ενέργεια, κοινότητα, humanity to others...
Το πρόβλημα με αυτούς που γκρινιάζουν για την συμπεριφορά μας προς τα windows, είναι ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει Ελεύθερο/Ανοιχτό Λογισμικό και τι το Τζάμπα... Βλέπουν απλώς ότι το ubuntu είναι ένα τζάμπα λειτουργικό που το υποστηρίζουν φανατισμένα και κομπλεξικά άτομα που κράζουν μονίμως τα windows.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν το πνεύμα του ΕΛΛΑΚ, τη φιλοσοφία... Γιατί εάν τα κατανοούσαν, θα καταλάβαιναν ότι παρ' όλα τα όποια προβλήματα και μειονεκτήματα έχει μια διανομή linux έναντι των windows, ότι αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το linux...
Το ξαναλέω... Humanity to others...
Ψάξτε λίγο αυτές τις λέξεις... Τι κρύβονται πίσω από αυτές και θα καταλάβετε τι εννοώ... Και ίσως τότε αλάξετε γνώμη...