Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 22:53
από ivo
bullgr έγραψε:
Το πρόβλημα με αυτούς που γκρινιάζουν για την συμπεριφορά μας προς τα windows, είναι ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει Ελεύθερο/Ανοιχτό Λογισμικό και τι το Τζάμπα... Βλέπουν απλώς ότι το ubuntu είναι ένα τζάμπα λειτουργικό που το υποστηρίζουν φανατισμένα και κομπλεξικά άτομα που κράζουν μονίμως τα windows.

Δεν μπορούν να κατανοήσουν το πνεύμα του ΕΛΛΑΚ, τη φιλοσοφία... Γιατί εάν τα κατανοούσαν, θα καταλάβαιναν ότι παρ' όλα τα όποια προβλήματα και μειονεκτήματα έχει μια διανομή linux έναντι των windows, ότι αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το linux...

Το ξαναλέω... Humanity to others...
Ψάξτε λίγο αυτές τις λέξεις... Τι κρύβονται πίσω από αυτές και θα καταλάβετε τι εννοώ... Και ίσως τότε αλάξετε γνώμη...

Επειδη αισθανομαι οτι με αυτα τα λογια αναφερεσαι και σε μενα, σε πληροφορω οτι ξερω πολυ καλα και κατανοω τι ειναι ανοιχτο και τι κλειστο λογισμικο. Εχω κανει και μαθηματα πανω σε αυτα μιας και ειμαι φοιτητης πληροφορικης. Αυτη η φιλοσοφια μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Δεν βλεπω ομως τον λογο να φανατιζομαστε και να λεμε συνεχεια τα αρνητικα του αλλου. Γιατι αυτο ειναι που εχω βαρεθει και συγχαθει να βλεπω: ποσο χαλια ειναι τα windows. Δεν ειναι το θεμα αν διαφωνω ή συμφωνω με αυτο. Το θεμα ειναι οτι σαν μελος αυτου του φορουμ δεν αντεχω πλεον να τα βλεπω αυτα συνεχεια μπροστα μου. Δηλαδη, οταν καποιος κατσει να μαθει πεντε πραγματα για το ubuntu αυτοματα μαθαινει αλλα 10 για τα λαθη των windows. Εχει καταντησει αηδια.

Υ.Γ.: (απευθυνεται στους malos και bullgr): Καλο ειναι να ξερεις και να αναγνωριζεις οτι εχεις κομπλεξ με κατι. Και εγω εχω κομπλεξ με διαφορα θεματα, αλλα δεν το φωναζω απο'δω και απο'κει γιατι πιστευω οτι δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να εισαι περιφανος αλλα κατι το οποιο πρεπει να λυσεις και να αντιμετωπισεις.