Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 23:32
Kαι η πλακα ειναι οτι οι απαντησεις στον φιλο soulfly ηταν εξαιρετικα πολιτισμενες.
Και για την m$. O λογος που και εγω ειμαι πολυ
κομπλεξαρισμενος με αυτη την εταιρια ειναι γιατι για χρονια με την πρακτικη της με εκανε να νομιζω οτι οι υπολογιστες τρεχουν με windblows
.Λογο δουλειας συνομιλω με πολυ κοσμο καθε μερα.Και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που ειχα μαυρα μεσανυχτα (ευτειχως οχι πια).Αν ο κοσμος γνωριζε οτι υπαρχει το α το β το γ και το δ λειτουργικο και αποφασιζε να βαλει το α δεν θα ειχα κανενα κομπλεξ.Αυτο το μονοπολιο ομως δεν τρωγετε με τιποτα.Και μην ακουσω τιποτα για την υπαρξη επιλογον γιατι στον πραγματικο κοσμο η εκμεταλευση δεσποζουσας θεσης μεσο τον oem μονο δικαιωμα στην επιλογη δεν ειναι.Και στο κατω κατω ας θικτει ο bill απο αυτα που του λεμε και ας μας ζητησει το λογο.Ιntrnet εχουν στην m$ (ελπιζω)
Και οπως ειπε καποιος ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Φραγκα δεν βγαζουμαι εδω, ας κανουμαι και λιγο πλακα....
Και για την m$. O λογος που και εγω ειμαι πολυ
Και οπως ειπε καποιος ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Φραγκα δεν βγαζουμαι εδω, ας κανουμαι και λιγο πλακα....