Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2009, 23:32
από koukouvaou
Kαι η πλακα ειναι οτι οι απαντησεις στον φιλο soulfly ηταν εξαιρετικα πολιτισμενες.
Και για την m$. O λογος που και εγω ειμαι πολυ :mrgreen: κομπλεξαρισμενος με αυτη την εταιρια ειναι γιατι για χρονια με την πρακτικη της με εκανε να νομιζω οτι οι υπολογιστες τρεχουν με windblows :mrgreen: .Λογο δουλειας συνομιλω με πολυ κοσμο καθε μερα.Και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που ειχα μαυρα μεσανυχτα (ευτειχως οχι πια).Αν ο κοσμος γνωριζε οτι υπαρχει το α το β το γ και το δ λειτουργικο και αποφασιζε να βαλει το α δεν θα ειχα κανενα κομπλεξ.Αυτο το μονοπολιο ομως δεν τρωγετε με τιποτα.Και μην ακουσω τιποτα για την υπαρξη επιλογον γιατι στον πραγματικο κοσμο η εκμεταλευση δεσποζουσας θεσης μεσο τον oem μονο δικαιωμα στην επιλογη δεν ειναι.Και στο κατω κατω ας θικτει ο bill απο αυτα που του λεμε και ας μας ζητησει το λογο.Ιntrnet εχουν στην m$ (ελπιζω) :lol: :lol: :lol:
Και οπως ειπε καποιος ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Φραγκα δεν βγαζουμαι εδω, ας κανουμαι και λιγο πλακα....