Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 02:17
από d_34gl3
Να σημειώσω ότι όταν έλεγα "έχετε κόμπλεξ με τις άλλες κοινότητες" δεν εννοούσα όλους εδω μέσα και παρότι είναι αυτονόητο μάλλον δεν έγινε κατανοητό.Βέβαια δεν αναφέρθηκε κάποιος στα λεγόμενα μου άμεσα αλλά πιθανόν είχε σκοπό να σχολιάσει αυτό.

Συνεχίζω λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς που εννοούσα άλλωστε το παραδέχτηκαν 1-2 σελίδες αργότερα και μάλιστα παραδέχτηκαν ότι τέτοιου είδους απόψεις είναι σκεπτικό δημοτικού.

Φυσικά και υπάρχουν αξιόλογα άτομα εδώ μέσα χωρίς να εξαιρώ κανένα , άλλωστε δεν σας γνωρίζω γι'αυτό και δεν προσπαθώ να σας επιτεθώ ,ούτε να σας αναγκάσω υπόγεια να κάνετε οτιδήποτε.Προσπαθώ να σας δώσω τη δική μου άποψη για το θέμα.

Αλλά αυτό που αντικρίζω όμως σχεδόν με κάνει να νοιώθω υποχρέωση να απαντήσω
bullgr έγραψε:Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά... Αυτή είναι η στάση και η άποψή μας για τα windows και δεν πρόκειται να αλλάξει... Σε όποιον αρέσει μένει στο forum...
Ειλικρινά όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι να μας συνετίσουν για να μιλάμε πιο κόσμια για τα windows και τα παράγωγα της microsoft, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα... Είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τους μουσουλμάνους να αποδεχθούν τον χριστιανισμό...
Μην χάνετε άδικα τα λόγια σας...

Δηλαδή καμία ευκαιρία να καταλήξει η συζήτηση σε κάτι καλό μιας και χάνουμε τα λόγια μας και δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης της συζήτησης.
Το αστείο είναι ότι βρήκες παράδειγμα για να παρομοιάσεις την διαθεσή σου φίλε bullgr με το αν οι μουλσουμάνοι μπορούν να αποδεχθούν τον χριστιανισμό ή έστω το αντίστροφο.

Δηλαδή ειλικρινά αυτό το γεγονός δεν πιστεύεις ότι είναι τουλάχιστον θλιβερό ? Εδώ και χιλιάδες χρόνια ο κόσμος είναι χωρισμένος ,πιστεύει άλλοτε τυφλά,άλλοτε με φανατισμό και άλλοτε με πραγματική πίστη την θρησκεία που του σέρβιραν όταν ήταν μικρό παιδί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχθεί οτιδήποτε διαφορετικό ως σωστό και προσπαθεί να αφανίσει ο ένας τον άλλο με τους πολέμους στο όνομα αυτής της θρησκείας.Αν αυτή η στάση θεωρείς ότι είναι αξιόλογη και την υιοθετείς τότε νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσεις.