Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 03:26
ivo έγραψε:@linuxman:
Γιατι τα προβληματα του ubuntu ειναι αλλο πραγμα; Οταν τα windows εχουν προβλημα (αναφερομαι στα προβληματα του ιδιου του λειτουργικου, οπως bugs, και οχι στην πολιτικη της MS) τα βριζουμε, οταν το ubuntu εχει προβλημα ολα καλα, λυνεται.
Μου λες οτι σε ολα σου τα pc εχεις linux. Πραγματικα μαγκια σου (χωρις ειρωνια). Αλλα κοιτα, οταν ειναι να παρω desktop θα βαλω ubuntu γιατι δεν βλεπω τον λογο να δωσω τοσα λεφτα για windows. Οταν ειναι να παρω laptop ομως, οπου τα windows ερχονται μαζι θελεις δεν θελεις, εκει δεν θα βγαλω τα vista εφοσον και κανουν την δουλεια τους. Ναι, συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο να σου τα δινουν με το ζορι, αλλα απο την στιγμη που τα πληρωνω και με εξηπηρετουν δεν θα τα πεταξω επειδη ειμαι linuxας.
Ναι λύνεται , αυτό κάνουμε εδώ και σε άλλα πολλά φόρουμ Ubuntu .
Έχει θα λυθεί και μπορώ να σου πω ότι θα λυθεί πολύ ποιο γρήγορα από τα winblows , θες παράδειγμα για ένα πρόβλημα που θα έχεις και δεν θα βρεις άμεση λύση κάνεις μία αναφορά για bug στο https://launchpad.net/ και σίγουρα θα λάβεις απάντηση ενώ για πρόβλημα στα winblows που θα κάνεις αναφορά και θα περιμένεις να πάρεις απάντηση ?
Σταθερό ναι μπορείς εδώ δεν έχει περιορισμό , άλλα μπορείς να μην πάρεις και στο φορητό Laptop χωρίς sVista! [Τελικά γίνεται;] ναι γίνεται , το άμα κάνουν την δουλεία τους εγώ αμφιβάλω πολύ .
Μην το πληρώσεις , ναι μπορεί να μην πάρεις την πραγματική αξία τους άλλα είναι θέμα στάσης και λογικής επιβολής λες θα σας την σπάσω άλλα θα τα πάρω .
Το έχεις κάνει , μάλλον όχι με αυτά που λες δεν νομίζω .
Είναι δικαίωμα σου να τα κρατήσεις άλλα μην λες ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις επειδή το πληρώνεις αυτό εδώ το διάβασες έστω μία φορά

Μάλλον όχι για αυτό λες αυτά , άλλα και πάλη κρατάς εσύ επιλέγεις .
Και τώρα εάν το βαρέθηκες η όχι άλλα εκφράσεις sVista , winblows , παράθυρα και όλα τα συναφή θα υπάρχουν εδώ είτε το θες είτε όχι .
Και μίας και είσαι φοιτητής πληροφορικής θα έπρεπε να καταλάβεις πόσο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σαν χώρα και γενικά Παιδεία στην χώρα μας εάν δεν θα πληρώναμε τις άδειες τον winblows , winblows office , σε λίγο και sVIsta και όλα τα υπόλοιπα , και μην πεις ότι για κάποια πράγματα δεν υπάρχουν αντιστοιχίες υπάρχουν για όλα άμα το θέλουμε , δεν υπάρχουν θα τα φτιάξουμε .