Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 11:22
ivo έγραψε:@bullgr
Μιλησες για μουσουλμανους και χριστιανους:
(δεν θελω να προσβαλλω κανεναν και με κανενα τροπο λεγοντας τα παρακατω, απλως ειναι αυτα που γνωριζω)
μουσουλμανοι: συμφωνα με το Κορανι πρεπει να σεβονται τους υπολοιπους μουσουλμανους και να σκοτωνουν αυτους που πιστευουν σε αλλη θρησκεια.
χριστιανοι: συμφωνα με την Βιβλο πρεπει να σεβονται τους υπολοιπους χριστιανους και να σεβονται επισης και αυτους που πιστευουν σε αλλη θρησκεια.
Εγω προτειμω την δευτερη αποψη. Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι εσυ υποστηριζεις την πρωτη.
(Κανω αυτη την ασκοπη συγκrιση θρησκειων μονο και μονο επειδη το ανεφερες)
Έχει ξεφύγει εντελώς η κουβέντα μου φαίνεται... Ποιος είπε ότι θέλω να σκοτώσω τους "αλλόθρησκους"; Απλώς δεν θέλω να μου κάνουν υποδείξεις στο πως θα λειτουργώ και θα σκέφτομαι...
Και για να μη μιλάμε αερολογίες, σε προκαλώ να ψάξεις να βρεις δημοσίευση εδώ στο forum που να έχουμε προσβάλλει (σκοτώσει;) χρήστη που έκανε το "λάθος" να ζητήσει βοήθεια για τα windows...
Μπορεί να κράζουμε τα windows & τη microsoft για διάφορα ζητήματα, αλλά ΠΟΤΕ δεν κράξαμε χρήστη εδώ στο forum επειδή χρησιμοποιεί windows... Προσπαθούμε με επιχειρήματα να τον πείσουμε γιατί πρέπει να προτιμήσει ubuntu αλλά ΠΟΤΕ δεν τους φερθήκαμε ανάρμοστα...
Εάν άνοιγες το θέμα ζητώντας εξηγήσεις για τυχόν συμπεριφορές προς χρήστες που χρησιμοποιούν windows, τότε θα ήμουν μαζί σου... Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κοροϊδεύει και να χλευάζει τον άλλον για τις επιλογές του...
Αλλά εσύ άνοιξες το θέμα ζητώντας εξηγήσεις γιατί κράζουμε τα windows... Έλεος δηλαδή... Κάποια πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα για άλλες κοινότητες, εμείς το κάναμε μέγα ζήτημα...