Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 12:35
από ivo
bullgr έγραψε:
Έχει ξεφύγει εντελώς η κουβέντα μου φαίνεται... Ποιος είπε ότι θέλω να σκοτώσω τους "αλλόθρησκους"; Απλώς δεν θέλω να μου κάνουν υποδείξεις στο πως θα λειτουργώ και θα σκέφτομαι...

Και για να μη μιλάμε αερολογίες, σε προκαλώ να ψάξεις να βρεις δημοσίευση εδώ στο forum που να έχουμε προσβάλλει (σκοτώσει;) χρήστη που έκανε το "λάθος" να ζητήσει βοήθεια για τα windows...

Μπορεί να κράζουμε τα windows & τη microsoft για διάφορα ζητήματα, αλλά ΠΟΤΕ δεν κράξαμε χρήστη εδώ στο forum επειδή χρησιμοποιεί windows... Προσπαθούμε με επιχειρήματα να τον πείσουμε γιατί πρέπει να προτιμήσει ubuntu αλλά ΠΟΤΕ δεν τους φερθήκαμε ανάρμοστα...

Εάν άνοιγες το θέμα ζητώντας εξηγήσεις για τυχόν συμπεριφορές προς χρήστες που χρησιμοποιούν windows, τότε θα ήμουν μαζί σου... Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κοροϊδεύει και να χλευάζει τον άλλον για τις επιλογές του...

Αλλά εσύ άνοιξες το θέμα ζητώντας εξηγήσεις γιατί κράζουμε τα windows... Έλεος δηλαδή... Κάποια πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα για άλλες κοινότητες, εμείς το κάναμε μέγα ζήτημα...

Και εγω αυτο λεω. Εχει ξεφυγει η κουβεντα. Αλλα αυτο με τις θρησκειες εσυ το αρχησες. Εγω απλως σου απαντησα.
Στο λεω με απλα λογια. Δεν μου αρεσει ο φανατισμος (με την κακη εννοια) για οτιδηποτε, καλο ή κακο. Απο'τι βλεπω εσενα οχι απλα σου αρεσει πολυ το linux (κατι το οποιο ειναι πολυ ομορφο), αλλα εισαι και φανατισμενος με το linux με αποτελεσμα να ακουγονται ασχημα σχολια για τα υπολοιπα λειτουργικα οταν δεν χρειαζεται. Ετσι δημιουργειται αρνητικο κλιμα στο φορουμ. Δηλαδη γιατι πρεπει να λεμε οτι αυτο το λειτουργικο και το αλλο λειτουργικο ειναι βλακεια και ηλιθιοτητα και οχι να λεμε απλως "δεν μας αρεσει", ομορφα και πολιτισμενα. Επισης, καποιοι (οχι εγω) μπορει να προσβληθουν νομιζοντας οτι τους αποκαλουμε βλακες και ηλιθιους απο την στιγμη που χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο λειτουργικο.

ilpara έγραψε:
2. Ο σκοπός του φόρουμ εξυπηρετείται καλύτερα σε θετικό κλίμα χωρίς φανατισμό και ακραίες θέσεις. Ο Χ χρήστης windows που άκουσε περί linux και σκέφτεται (δεν το έχει ακόμα αποφασίσει) την μετάβαση, θα αισθανθεί πιο άνετα στην κοινότητά μας --και συνεπώς θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δοκιμάσει την μετάβαση, να αντέξει την περίοδο προσαρμογής, και να παραμείνει σε ΕΛ/ΛΑΚ-- όταν βρίσκει καλό κλίμα και φιλικό περιβάλλον με αιτιολογημένα και κόσμια σχόλια για τα windows και όχι όταν διαβάζει ειρωνικά και σκληρά σχόλια για τα windows ...δηλ. για την μέχρι σήμερα ζωή του αφού μέχρι σήμερα ζούσε με windows! Με απλά λόγια: Οι ακραίες θέσεις, οι ειρωνίες, οι εξυπνάδες, κλπ μπορεί να κάνουν αυτούς που τα γράφουν να αισθάνονται καλύτερα, αλλά «διώχνουν» κόσμο. Αντιθέτως, η κατανόηση, τα τεκμηριωμένα και κόσμια σχόλια, το θετικό κλίμα «τραβάνε» κόσμο.

Αυτο θελω και γω! Να υπαρχει καλο κλιμα στο φορουμ χωρις ειρωνικα σχολια.