Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2009, 01:13
Συγνώμη που posτάρω σε ένα θέμα που θεωρείται λήξαν.
Δεν έχω καμία πρόθεση να πω "την τελευταία λέξη".
Θέλω απλά να πω τη γενικότερη άποψή μου:
Τα λεγόμενά μας και η συμπεριφορά μας στεγάζονται κάτω από το όνομα του "Ubuntu" (Ubuntu forum).
Μήπως θα πρέπει να είμαστε δύο φορές προσεκτικοί σε αυτά, μιας και ο τίτλος "Ubuntu" δε μας ανήκει αποκλειστικά;
Δεν είμαστε π.χ. "insomnia" ή adslgr". (χωρίς καμία ειρωνεία)
Ας είμαστε λοιπόν ανεκτικοί με τους χρήστες που έκαναν λάθος και postαραν προβλήματα windows σε forum για linux...
@malos
Δέχομαι αυτά που λες, απλά διαφωνώ με τον τρόπο.
Αν αυτή η διαφωνία μου είναι επικριταία (και λόγω της ηλικίας μου), τότε ας μιλούν μόνο οι 50 gurus και οι 200 40άριδες+ !
Δεν έχω πρόβλημα με το κράξιμο των windows!
Συγνώμη όμως που θα σχολιάσω, αλλά μου φαίνεται αστείο!
Το κλισέ "εδώ είναι forum για linux και γι' αυτό θα κράζουμε τα windows" μου θυμίζει ΑΜΑΝ:
"-Γιατί κυριέ μου σπάτε τα αμάξια;;;
-Γιατί έχουν Αθηναϊκές πινακίδεεεες".
Ειλικρινά συγνώμη αν ενόχλησαν κάποιους αυτά που είπα.
Δεν έχω καμία πρόθεση να πω "την τελευταία λέξη".
Θέλω απλά να πω τη γενικότερη άποψή μου:
Τα λεγόμενά μας και η συμπεριφορά μας στεγάζονται κάτω από το όνομα του "Ubuntu" (Ubuntu forum).
Μήπως θα πρέπει να είμαστε δύο φορές προσεκτικοί σε αυτά, μιας και ο τίτλος "Ubuntu" δε μας ανήκει αποκλειστικά;
Δεν είμαστε π.χ. "insomnia" ή adslgr". (χωρίς καμία ειρωνεία)
Ας είμαστε λοιπόν ανεκτικοί με τους χρήστες που έκαναν λάθος και postαραν προβλήματα windows σε forum για linux...
@malos
Δέχομαι αυτά που λες, απλά διαφωνώ με τον τρόπο.
Αν αυτή η διαφωνία μου είναι επικριταία (και λόγω της ηλικίας μου), τότε ας μιλούν μόνο οι 50 gurus και οι 200 40άριδες+ !
Δεν έχω πρόβλημα με το κράξιμο των windows!
Συγνώμη όμως που θα σχολιάσω, αλλά μου φαίνεται αστείο!
Το κλισέ "εδώ είναι forum για linux και γι' αυτό θα κράζουμε τα windows" μου θυμίζει ΑΜΑΝ:
"-Γιατί κυριέ μου σπάτε τα αμάξια;;;
-Γιατί έχουν Αθηναϊκές πινακίδεεεες".
Ειλικρινά συγνώμη αν ενόχλησαν κάποιους αυτά που είπα.