Δημοσιεύτηκε: 04 Ιούλ 2009, 10:17
από bullgr
Να γίνω πιο ξεκάθαρος για να μην χαρακτηριστώ πεισματάρης και επίμονος χωρίς λόγο: Για αυτό ας τα πάρουμε από την αρχή...

Κάποιος άνοιξε αυτό το νήμα με τα γνωστά επακόλουθα: Χαρακτηριστήκαμε κομπλεξικοί, ότι χλευάζουμε, κοροϊδεύουμε τους χρήστες windows και τους εξαναγκάζουμε (!!!) να βάλουν ubuntu.

Μετά από αρκετές δημοσιεύσεις και 1-2 επικοινωνιακά λάθη δικά μου (μουλσουμάνοι, κουβαδάκια) έφτασα στο σημείο να ζητήσω παραδείγματα για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους οι υπέρμαχοι των windows...

Τι παράδειγμα έδωσαν; Ότι αντί να λέμε vista εμείς λέμε svista!!!
Και παρ' όλες τις πιέσεις μου, δεν έδωσαν άλλα παραδείγματα...

Από κει και πέρα άρχισαν οι γενικόλογες συζητήσεις, το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους χρήστες windows κλπ... Και εσύ συνέβαλλες σε αυτή τη συζήτηση...

Εδώ είναι όμως η δική μου ένσταση: Όταν θα διαβάζουν αυτές εδώ τις δημοσιεύσεις οι χρήστες και κυρίως οι νέοι, το πως πρέπει να φερόμαστε στους χρήστες windows κλπ, αυτομάτως μπαίνει στη συνείδησή τους ότι έχουμε κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμασταν εξ' αρχής.

Άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που κατηγορηθήκαμε και για το θέμα που έχει αυτό το νήμα, καλό θα ήταν να σταματούσε η κουβέντα και όχι να αρχίσουμε τις συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου για το πως πρέπει να φερόμαστε στους χρήστες windows... Αυτό είναι δεδομένο το πως πρέπει να φερόμαστε και αποδεικνύεται στην πράξη ότι η συμπεριφορά μας προς εκείνους είναι κόσμια. Άρα δεν χρειάζονται υποδείξεις περί αυτού, γιατί το μόνο που κάνετε σε αυτή τη περίπτωση είναι να σχηματίσει λανθασμένες εντυπώσεις ο νέος χρήστης που θα διαβάσει αυτές τις δημοσιεύσεις.

Θα σκέφτεται ο άλλος: "Για να τους κάνουν υποδείξεις και συστάσεις, άρα όντως κάνουν αυτά για τα οποία κατηγορούνται"...

Όταν κάποιος κατηγορείται πχ για φόνο και μετά το πέρας της δίκης αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν του κάνουν συστάσεις "Να μην σκοτώνουμε τους ανθρώπους γιατί δεν είναι σωστό κλπ"... Αφού αθωώθηκε!!! Αποδείχθηκε ότι δεν το έκανε!!!

Άρα στη δική μας περίπτωση γιατί συνεχίζεται η κουβέντα με συστάσεις για το πως να φερόμαστε στους χρήστες windows;
Δεν αναγνωρίζεται η αθωώτητά μας;
Τότε δώστε παραδείγματα... Εάν δεν έχετε, καλύτερα να σταματήσετε την κουβέντα...