Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2009, 17:03
Nord_Chaos έγραψε:έγραψε:Τελικά νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει ένα νέο θέμα για όλους τους δικηγόρους του διαβόλου που υπάρχουν! Και σε εκείνο το νέο θέμα δεν θα έχει για τίτλο "Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα window" αλλά "Οι περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις από ποτέ, ξεσπάστε ελεύθερα".![]()
μαλιστα..δηλαδη οποιος με επιχειρηματα αντικρουει αυτα τα οποια πιστευεις εσυ ειναι "δικηγορος του διαβολου" και ο κακος της υποθεσης, ετσι??...συγνωμη που διαταρασσω την ησυχια σου αλλα σε καποιες απο τις αποψεις σου που προσωπικα τις θεωρω ανυποστατες, νομιζω εχω και εγω το δικαιωμα να εκφερω την αποψη μου...αν θελεις ασε για λιγο στην ακρη τους χαρακτιρισμους για το τι ειναι ο καθενας, και προσπαθησε με λογικα επιχειρηματα να πεισεις για τις αποψεις σου...η απιστευτα απλοποιητικη λογικη του τυπου "βαζεις ubuntu και ξεγνοιαζεις" που ανεφερες σε ενα προηγουμενο post σου ειναι κατ'εμε λανθασμενη για παρα πολλους λογους...λες και δεν υπαρχουν ατομα που αντιμετωπιζουν προβληματα με το λινουξ,λες και και το ubuntu ειναι το "μαγικο ραβδακι" που απο τη μια στιγμη στην αλλη θα εξαλειψει ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει καποιος με υπολογιστες, λες και δεν υπαρχουν ατομα που εχουν αφιερωσει πολυ χρονο για να μαθουν πως να κανουν στο λινουξ τα στοιχειωδη που εκαναν στα windows...αλλα ξεχασα, τοσο εγω οσο και το παιδι που ανοιξε το topic ειμαστε "δικηγοροι του διαβολου" και οι κακοι της ολης υποθεσης...
Το παραπάνω Quote εγώ το είπα αλλά @Nord_Chaos ορίστε;;;;;;; Το θέμα δεν είναι προσωπικό, το θέμα δεν είναι μεταξύ εμένα και κάποιου άλλου. Αυτό που είπα είναι γενικό και το είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού, αν δεν το είπα προς κάποια συγκεκριμένα άτομα και το είπα έτσι γενικά το έκανα για ευνόητους λόγους. Αν εσύ ενοχλήθηκες από αυτό που ανέφερα τι να σου πω, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Την θεωρία της σχετικότητας την ξέρεις; Είναι σχετικό κατά πόσο τα επιχειρήματα και αυτά που θεωρείς μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψιν, γιατί για άλλους μπορεί αυτά που λες εσύ επιχειρήματα να είναι άτοπα και αδιάφορα. Έτσι και εσύ βρίσκεις τις δικές μου γνώμες ανυπόστατες, για το γεγονός ότι δεν συμφωνείς με όσα λέω δεν με απασχολεί ιδιαιτέρα. Είπε κανείς ότι δεν μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου ελεύθερα; Που το είδες αυτό πάλι; Συγνώμη αν ο τρόπος που μεταφέρω αυτά που πιστεύω είναι ακαταλαβίστικος για εσένα, αλλά όντος δεν καταλαβαίνεις κάποια από αυτά που μεταφέρω ή δεν καταλαβαίνεις πλήρως αυτά που μεταφέρω. Όταν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν κάτι ή έχουν καταβάθος ερωτηματικά σχετικά με τις πληροφορίες που δέχτηκαν, αυτόματα βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αυτό έκανες εσύ και τα συμπεράσματα σου για το τι πιστεύω είναι λανθασμένα. Επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα από κάθε άλλο άτομο ποια είναι τα πιστεύω μου και τι εννοώ όταν λέω κάποια πράγματα. Τώρα αν εμείς βλέπουμε μια γνώμη κάποιου και μετά κάνουμε υποθετικές σκέψεις, καλό είναι να ρωτήσουμε αυτό το άτομο αν έχουμε κάποιες απορίες. Ανέφερα πουθενά εγώ αυτό -> "βαζεις ubuntu και ξεγνοιαζεις"; Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν άτομα με προβλήματα στο Λίνουξ; Τι είναι αυτά που λες; Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, νομίζω ότι μπέρδεψες κάποια λόγια που ειπώθηκαν από διαφορετικά άτομα. Δεν γίνεται μάχη εδώ για το ποιος έχει δίκαιο ή για το ποιος θα εκφράσει τις καλύτερες απόψεις.