Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2009, 02:39
από linuxman
tolis_01 έγραψε:Ακριβώς. Για να είμαστε ειλικρινείς και από τις δυο πλευρές ακούγονται ανακρίβειες ;)

Off topic:
Εάν μιλάμε για μένα ποιες είναι ανακρίβειες που είδες ? Όλο το τόπικ είναι απλά μία στάση πολλούς εδώ πέρα που είναι όπως είπανε κάποιοι "κομπλεξικούς" , και ξέρεις μου αρέσει αυτό , γουστάρω να με θεωρούν έτσι , άλλα δεν έχει σημασία εάν θα βρεθεί άκρη.
ftso έγραψε:
Η ωραία συζήτηση συνεχίζετε χωρίς να βγαίνει άκρη. Επιφανειακές ερωτήσεις και απαντήσεις απο την μια και απο την άλλη μεριά που όλο και βάζουν ή ξαναφέρνουν στο θέμα κάτι που ξεχάστηκε μερικές σελίδες πριν...
Ας το συνεχίσω και εγώ :mrgreen:
windows=εμπορικό προϊόν εταιρίας != linux=προϊόν κοινότητας (απλών χρηστών μέχρι και κορυφαίων εταιριών)
windows=proprietary != linux=free (not as in free beer)
windows=άμεσος σκοπός το κέρδος != linux=εργαλείο για δουλειά
windows=for power users != linux=for super users (aka su)
windows=κυρίως pay support != linux=κυρίως free community support
windows=NT != linux=unix based

Γιατί μπορεί να βρεθεί άκρη εδώ.
Ουσία εδώ υπάρχει , και το βασικό είναι ότι εάν βγάλουμε συμπέρασμα από όλο το νήμα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιος επιλέγει να βάλει Λίνουξ .
Το κάνει από ιδεολογία , πιστεύει ότι είναι όντος μία λύση στα προβλήματα που έχει, η πράγματι μπορεί να πιστεύει ότι είναι αυτό που υπάρχει και είναι καλό και μπορεί να μοιραστεί την γνώση που έχει με το κόσμο και να το γνωρίσουν και άλλη , η μήπως το παίζει hackerας , και βλέπε ξέρω και λίνουξ , μπορώ να σπάσω και ένα δύο ασύρματα δίκτυα .
Καθένας κάνει τις επιλογές του . Δεν έχει σημασία γιατί το κάνει καθένας έχει σημασία εάν πιστεύει σε αυτό που κάνει .