Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2009, 15:54
από codedash
jeff έγραψε:
Τζίζ..
Μήπως το λένε γιατί πραγματικά δεν τους νοιάζει;
Φαντάζομαι όλοι οι χρήστες λάπτοπ δεν το θέλουν ΜΟΝΟ για να τους παίζει τραγουδάκια και βιντεάκια έτσι;
Τί να το κάνω τον ήχο -εγω πχ- όταν θέλω να μου παίζει στο netbook το wifi να κάνω sniff+monitor σε WLAN για Troubleshooting κλπ;

Πραγματικά πιστεύω είναι ανόφελο να κάτσω να γράψω ένα κατεβατό με αποδείξεις & παραδείγματα,
απ' την στιγμή που έχουν γραφτεί ήδη τόσα σ'αυτό το thread.. που αυτά τα 5 άτομα τα οποία άρχισαν
και το συνεχίζουν ακόμα, δεν πρόκειτε να καταλάβουν ΠΟΤΕ.

Είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο ρε παληκάρια....

Έχω αγανακτήσει στη δουλειά με τα μολυνσμένα PC που έρχοντε,
γι' αυτούς και άλλους λόγους απαγορεύω τα Γουίντοζ τουλάχιστον στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Freedom of choice φυσικά! Με αποδείξεις και παραδείγματα.. τουλάχιστον αυτοί τα καταλαβαίνουν και ας είναι κ κάποιας ηλικίας..

Και βεβαια ελευθερια επιλογής. No prob. Το θέμα είναι οτι κυρίως μιλάμε για τους οικιακούς χρήστες, ούτε hacker ούτε προγραμματιστές. Εσύ μπορεί να κάνεις ένα ψυγείο κατεβαστήρι χίλια μπράβο. Συνήθως οι ανθρωποι παίρνουν τον υπολογιστή για να ακούν μουσική, να βλέπουν ταινίες να σερφάρουν κ πολλά αλλα βεβαια. Νόμιζα πως αυτός ήταν κ ο σκοπός της ubuntu. Για το μέσο ανθρωπο.
Το πρόβλημα είναι ότι δε σας ενδιαφέρει κ τόσο ότι υπάρχει πρόβλημα, γιαυτο κ τόσα χρόνια το linux είναι μειοψηφία στο desktop αντί να χει κυριεύσει τον κόσμο κ να ναι σε κάθε υπολογιστή. Λέτε σε κάποιον/α βάλε ubuntu κ του δίνετε την εντύπωση ότι ως δια μαγείας όλα θα δουλεύουν, όλα θα ναι παναπλα κλπ κλπ. Δοκιμάζω την Ubuntu κ παρακολούθω τις εξελίξεις από την 8.10. Όταν όμως δε δουλεύει μία ο ήχος, μία η ανάλυση, μία τα κουμπιά γρήγορης πρόσβασης ο άλλος θα περάσει win θα βάλει κ ένα antivirus κ θα χει ένα λειτουργικό pc ή θα πάρει mac. Δυστηχώς κατά την γνώμη μου. Είναι αυτό που λέμε, θέλω να σε αγαπήσω αλλά δε μ αφήνεις.