Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2009, 16:04
tolis_01 έγραψε:Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι η καλή εταιρία Cononical που μας δίνει το ubuntu είναι εταιρία εκατομυρίων.
Ναι αλλα δεν νομιζω καποιος να εχει επιβαρινθει οικονομικα απο το ubuntu,ουτε για την διανομη,ουτε για καποιο προγραμμα,οποτε.........!!!
codedash έγραψε:
Με την πατάτα των Vista πήρε τα πάνω της η ubuntu. Όμως με τα 7 δε τα βλέπω καλά τα πράματα. Τα έτρεξα κ τα δύο στο VB με ίδια μνήμη κλπ κ τα 7 χρησιμοποιόυσαν λιγότερη κ ήταν πιο γρήγορα. +αυτόματη υποστήριξη πια των drivers που κατεβένουν από νετ μόλις συνδέεις συσκευές.
Αυτο παλι απο που εχει διαρευσει???
Πραγματικα εχει υποθει και σε αλλα forum αλλα δεν διευκρινιζετε.....το....... γρήγορα
Αν υποθεσω για γρηγορο boot......συγκριτικα ειναι 2-3'' sec περιπου πιο αργο σε boot τα κολοWin 7 απ οτι,το ubuntu 9.04!!
Kαι παντα συγκριτικα χωρις.....προγραμματα.....γιατροσοφια κλπ. ....για να μην πω για αλλες διανομες linux....
για ταχυτητα boot!!!
codedash έγραψε:Λυπάμε που θα το πώ αλλά επικρατεί αναρχία στο λινουξ. Ο καθένας κάνει ότι να ναι όπως του ρθει κ γιαυτο υπάρχουν τόσες distro, γιαυτό δεν υποστηρίζεται παρά ελάχιστα από εταιρίες με drivers κ επικρατεί ένα χάος. Όταν διαβάζω χρήστες να λένε"νταξει δεν με νοιάζει να μη έχω ήχο στο λαπτοπ μου αρκει να δουλεύει το wifi" παθαίνω πλάκα. Πάμε στο 2010 δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται σκοντα στις λειτουργίες ή να δουλεέυουν όλα στο περίπου.
Εδω φιλε μου θα διαφωνησω σε αυτο που λες
γιατι.....πρωσοπικα...στα 2 pc που εχω ubuntu(και μονο)
λειτουργουνε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!
οποτε δεν ξερω για το τι αναφερεσε οτι και καλα δουλευουνε τα pc με ubuntu στο περιπου
codedash έγραψε:
Δικαίωμα του καθένα να χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει αλλά όταν μιλάμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας. Αν είναι να πάρω ένα υπολογιστή κ να φάω μέρες ή κ μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα του ήχουν, της κάρτας γραφικών ή του ασύρματου τι να το κάνω το ότι είναι opensource; Να το λέω να ξεχνίεμαι που δεν έχω internet ή δεν ακούω τραγούδια; Η θα φιλοσοφώ για κάνα δύμηνο μέχρι να βγει το patch;
Δικαιωμα ειναι συγουρα αλλα.......πρωσοπικα οταν εκεινες τις κακες παλιες εποχες ΔΥΣΤΙΧΩΣ
ειχα και εγω τα παλιοπαραθηρα...
ειχα πολυυυυυυυ,μα πολυυυυυ μεγαλυτερα και αλυτα προβληματα,σε σχεση με τωρα!!
Υ.Γ.
Off topic:
Ολα αυτα φιλικα παντα εννοειται, και παντα μιλαω με πρωσοπικη πειρα και οχι το τι ακουγετε.....και το τι αποψη εχει ο καθενας γενικα για τα λειτουργικα!!