Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2009, 16:27
από codedash
jeff έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς λογικός άνθρωπος και γνώστης απο την κοινότητα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά ακόμα..

Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο ;)

Χύμα δε λέγετε αλλά όταν λεμε "Βάλε Ubuntu να ησυχάσεις" μέσες άκρες αυτό εννοείται.
Έχει την φάση του όλο αυτό κ την έχω βιώσει πολλές φορές, όμως για να το κάνω να παίξει πρέπει κάποιος άλλος να σκεφτεί πως γιατί εγώ δεν έχω ιδέα, κ δε μιλάμε για εξεζητημένα πράγματα. Αλλά ντάξει όπως την βρίσκει ο καθένας ;) :lol: :lol:

vagrale13 έγραψε:
Δικαιωμα ειναι συγουρα αλλα.......πρωσοπικα οταν εκεινες τις κακες παλιες εποχες ΔΥΣΤΙΧΩΣ :evil:
ειχα και εγω τα παλιοπαραθηρα...
ειχα πολυυυυυυυ,μα πολυυυυυ μεγαλυτερα και αλυτα προβληματα,σε σχεση με τωρα!!

Είμαι χρήστης από τα 95. To πολύ που τόνισες ποτέ δε τον αντιμετώπησα ποτέ. Κ μιλάμε για xp που είναι αρχαία. Όλα στη πράξη φαίνονται βέβαια. Το πρώτο που θα δοκιμάσω στο καινούριο λαπ είναι η ubuntu. Αν δουλεύουν όλα γιούπι, αν όχι win κ βλέπουμε. Ή θα πάρω από τη αρχή mac κ θα περάσω στην darkside :lol:

Οσο για την ταχύτητα τα δοκίμασα σε 370 MB μνήμη το καθένα. Όπως βλέπεις στη υπογραφή μου δεν έχω κ πολύ γενικά. Τα win αργούν κάπως παραπάνω στο boot(5+ δευτ επιπλέον του χρόνουν της jaunty), αλλά το ανοιγμα εφαρμογών κλπ μου φάνηκε πιο snappy απ ότι στην 9.04. Κ βεβαια όταν είδα ότι τρέχουν έτσι σε τόση μνήμη έπαθα ένα σοκ. Δε τους το χα.