Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2009, 16:27
jeff έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς λογικός άνθρωπος και γνώστης απο την κοινότητα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά ακόμα..
Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο
Χύμα δε λέγετε αλλά όταν λεμε "Βάλε Ubuntu να ησυχάσεις" μέσες άκρες αυτό εννοείται.
Έχει την φάση του όλο αυτό κ την έχω βιώσει πολλές φορές, όμως για να το κάνω να παίξει πρέπει κάποιος άλλος να σκεφτεί πως γιατί εγώ δεν έχω ιδέα, κ δε μιλάμε για εξεζητημένα πράγματα. Αλλά ντάξει όπως την βρίσκει ο καθένας
vagrale13 έγραψε:
Δικαιωμα ειναι συγουρα αλλα.......πρωσοπικα οταν εκεινες τις κακες παλιες εποχες ΔΥΣΤΙΧΩΣ![]()
ειχα και εγω τα παλιοπαραθηρα...
ειχα πολυυυυυυυ,μα πολυυυυυ μεγαλυτερα και αλυτα προβληματα,σε σχεση με τωρα!!
Είμαι χρήστης από τα 95. To πολύ που τόνισες ποτέ δε τον αντιμετώπησα ποτέ. Κ μιλάμε για xp που είναι αρχαία. Όλα στη πράξη φαίνονται βέβαια. Το πρώτο που θα δοκιμάσω στο καινούριο λαπ είναι η ubuntu. Αν δουλεύουν όλα γιούπι, αν όχι win κ βλέπουμε. Ή θα πάρω από τη αρχή mac κ θα περάσω στην darkside
Οσο για την ταχύτητα τα δοκίμασα σε 370 MB μνήμη το καθένα. Όπως βλέπεις στη υπογραφή μου δεν έχω κ πολύ γενικά. Τα win αργούν κάπως παραπάνω στο boot(5+ δευτ επιπλέον του χρόνουν της jaunty), αλλά το ανοιγμα εφαρμογών κλπ μου φάνηκε πιο snappy απ ότι στην 9.04. Κ βεβαια όταν είδα ότι τρέχουν έτσι σε τόση μνήμη έπαθα ένα σοκ. Δε τους το χα.