Δημοσιεύτηκε: 05 Αύγ 2008, 11:34
από dpol
Εκείνο που προσπαθεί να πεί ο Noati νομίζω είναι ότι υπάρχει μια γενικότερη έλλειψη σεβασμού απέναντι στα win.
Τα αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σαν την πηγή του κακού, τον άρχοντα του σκότους ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστήτε.

Προϋπήρχαν του linux, οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι χρήστες μιας κάποιας ηλικίας μεγάλωσαν και έμαθαν πάνω σε αυτά.
Αντιπροσωπεύουν μια διαφορετική προσσέγιση σε ένα ζήτημα που λέγεται λειτουργικό, μια άλλη πρόταση, μια άλλη λογική, μια άλλη φιλοσοφία αν θέλετε.
Το αν είναι καλή ή κακή δεν νομίζω ότι πρέπει να αναληθεί εδώ, δεν είναι αυτό το ζήτημα.

Δεν λειτουργεί σωστά κάτι στα win, αρχίζουν οι περισσότεροι να φωνάζουν: «θάνατος στον Μπίλη, στάχτη και μπούρμπερη η M$».

Δεν λειτουργεί σωστά κάτι στο linux, δεν τίθεται θέμα...
Πλακώνονται στην αναζήτηση μέχρι να βρούν τη λύση και αν δεν υπάρχει λύση απλά κουνάνε στωϊκά το κεφάλι και αρχίζουν πάλι να φωνάζουν για την M$ που έχει μονοπωλήσει το σύμπαν και δεν αφήνει τους δημιουργούς κλπ κλπ κλπ...

Και αν ρωτήσεις τους περισσότερους με desktop συστήματα πόσοι έχουν πληρώσει για να τα αγοράσουν θα δείς ότι ένας τεράστιος αριθμός τα έχει clopyright.
Δεν πλήρωσαν δεκάρα για αυτά αλλά πάλι τα βρίζουν και τα καταριούνται.
Δυστυχώς την παραπάνω αντιμετώπιση έχω βαρεθεί να την βλέπω και να την ακούω τόσα χρόνια τώρα.

Αυτή η έλληψη σεβασμού και οι μπηχτές λοιπόν καλό θα ήταν να μην απορέουν από τα λεγόμενα των χρηστών αυτού του forum.
Αν μη τί άλλο, όπως υπάρχει κάποιος σεβασμός ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις του linux θα πρέπει την ίδια αντιμετώπιση να έχουν και τα win...

Ας σεβαστούμε την «διαφορετικότητα» τους.
Αυτή είναι η άποψη μου.