Δημοσιεύτηκε: 18 Ιούλ 2009, 05:48
ntinos_ έγραψε:
2) δεν φτέναι αυτοί που τα χρισιμοποιούνε, φτέει το όλο σύστημα, μαθήματα και ενημέροση στην ελλάδα δεν υπάρχουν 1/10 (το 1/10 μπένει απο τους ίδιους χρήστες που μαθένουν στους φίλους τους το λειτουργικό) και οι κατασκευάστριες εταιρίες που λένε "ναι" στη microsoft για να έχουν το κάτι τις και να τα πάνε καλά με μία τέτοια εταιρία
3) δεν ξέρω ημερομινίες
4) η ερώτηση ειναι τελείως λάθος, θα έπρεπε να απευθύνεσε στο linux γενικότερα. και ναι, πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου αυτό.
5) παπαριές... το linux μπωρεί να προστατέψει τον εαυτό του, πως? όλα τα ασφαλές προγράμματα θα περνάνε μέσα απο το synaptic κτλ, μέσα απο κάποιο site είναι κάπος χλομό... να κάνει τι απο εκεί? ένα delete τον x,y φάκελο στο home να κάνεις και είναι έτοιμος... αν δεν δόσεις και το pass σου άντε γειά
2) Σίγουρα δεν φταίνε αυτοί που τα χρησιμοποιούν, δεν είπα κάτι τέτοιο...
3) Δεν πειράζει...

4) ε σιγά το λάθος... απλά το διατύπωσα έτσι επειδή το Ubuntu είναι η πιο γνωστή διανομή Linux μέχρι στιγμής.

Και πιστεύω θα παραμείνει.
5) Εγώ έχω στον υπολογιστή μου εγκατεστημένο πάντως το clamtk και το Firewall configuration για το ufu. Είναι ένα πρόγραμμα που ψάχνει για ιούς και ένα Firewall. Κοίτα υπάρχουν αρκετοί νέοι που ψάχνονται για να το παίξουν χάκερς κτλ. μην το λες τι να κάνουν από το διαδίκτυο ή τι να κάνουν μέσω κάποιου προγράμματος. Δούλευα σε ιντερνετ καφέ και τα έβλεπα αυτά τα παιδία συνέχεια προσπαθούσαν να κάνουν διάφορα χακερίστικα (και καλά). Έχω και έναν γνωστό μου που είναι πορομένος με διάφορες τέτοιες χαζομάρες. Το να βλέπει τι κάνεις στον υπολογιστή σου ή να βλέπει την ip σου ή δεν ξέρω και εγώ τι... κατάφερνε αυτά που ήθελε πάντως με διάφορα προγράμματα σε Windows. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την ασφάλεια που υπάρχει στο Linux.