Δημοσιεύτηκε: 16 Αύγ 2009, 19:52
από xqtr
Nisok έγραψε: Δεν μπορώ να ζήσω και να φοβάμαι την σκιά μου και μου σπάει τα νεύρα όταν είμαι στο δρόμο και περιμένω ένα σημαντικό mail είτε κάποιο skype meeting και είναι γύρω μου τα άπειρα δίκτυα και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Αν ειναι τοσο αναγκη βαλε mobile internet. Μην περιμενεις να βρεις ανοιχτο δικτυο για να κανεις την δουλεια σου. Για σενα μπορει να ειναι αναγκη λογω δουλειας... αλλοι ομως το βρισκουν ευκαιρια για να κανουν οτι δεν μπορουν απο την δικια τους συνδεση.
Nisok έγραψε:
Γενικά στην Ευρώπη (για Γαλλία μιλάω Παρίσι - Νάντ) δεν υπάρχει αυτό. Όπου και να ήμουνα περπατώντας στο δρόμο μπορούσα να κατεβάσω τα mail μου. Υπήρχαν και εξαιρέσεις αλλά όχι ο κανόνας.

Μηπως ηταν απο δημοσιο δικτυο? Κανονικα για να εχει ο καθενας το κεφαλι του ησυχο δεν πρεπει να το αφηνει ανοικτο και για internet στο δρομο θα πρεπει να δημιουργηθει δημοσιο δικτυο, οπως στο Συνταγμα. Εκει κανει ο καθενας οτι θελει και δεν βρισκεις το μπελα σου.
Nisok έγραψε:
Και αν και υπάρχουν πιο ειδικοί για να απαντήσουν στο θέμα νομίζω ότι μπορείς να blockareis torrents και άλλα τέτοια ώστε να μην έχεις και πρόβλημα...

οτι και να μπλοκαρεις το http δεν θα το αφησεις ανοικτο? εεε αυτο φτανει... και επειδη τελευταια εχουν συμβει κατι περιστατικα παιδεραστιας και πορνογραφικου υλικου... σκεψου κανας τετοιος τυπος να μπαινει με την συνδεση σου... :D :D :D
linuxman έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό άλλα ξεχνάς κάτι εδώ δύο σημαντικές έννοιες : Παιδεία & Νοοτροπία !!!

Οι Γαλλοι δεν εφεραν πρωτοι το νομο των "τριων χτυπηματων" (καπως ετσι τον λενε).??? Τι παιδια??? Εκει δεν υπαρχουν παιδεραστες? hackers? κτλ... Και στα πιο προηγμενα κρατη Σουηδια, Νορβηγια κτλ. και εκει ακομα υπαρχουν "καλοπαιδα"

Κλειστο και παλι κλειστο... ;)