Δημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2009, 00:47
από Nisok
vagrale13 έγραψε:@Nisok
Εγω απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να συγκρηνω την ακτινοβολια απο το ασυρματο,
με καποια αλλη συσκευη! :crazy:
Σημασια εχει πως εχει ακτινοβολια,και αρκετη μαλιστα,αυτο ειναι το θεμα!!
Το αν εχουνε και αλλες συσκευες κλπ. ακτινοβολια.....ναι πιστευω πως εχουνε αλλα.....
γιατι να προσθεσω ακομα μια στο σπιτι μου,και απο τη στιγμη που μπορω να χρησημοποιω το internet με καλωδιο!! :think:
Γιατι δεν νομιζω το κινητο,που εδωσες σαν παραδειγμα, να μπορω να το εχω με καλωδιο!! ;)

Nisok έγραψε:Και παρόλα αυτά είναι πιο επικίνδυνο το κάπνισμα, η CocaCola και το ποδήλατο.

Αυτο δεν το καταλαβα ......... :crazy: ....... αλλα ok!! :mrgreen:

Όχι αυτό που προσπαθώ να σου πώ με τις συγκρίσεις είναι ότι άμα είναι να φοβάσαι την ακτινοβολία του router τότε πρέπει να πας πάνω σε κάποιο βουνό γιατί γύρω σου υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνα πράγματα.
Η ακτινοβολία από το router είναι λιγότερη από το 0.0000κάτι των ακτινοβολιών που τρώς χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Για να στο πώ και αλλιώς είσαι σε ένα δάσος υπερικανοποιημένος για την κουνουπιέρα που δεν αφήνει κουνούπι να περάσει και γύρω σου υπάρχουν μια αγέλη από πεινασμένους λύκους και μια μαύρη αρκούδα.

Και με το τελευταίο εννοώ ότι αυτά ετησίως συνεισφέρουν με μεγαλύτερο ποσοστό του συνόλου των θανάτων από την επιρροή όλων μαζί των ακτινοβολιών.