Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2009, 12:46
από Mitsakos
Σχετικά με το interface των Windows που θέλει να δεί ο απλός χρήστης - και να παραμείνει η ζωή του εύκολη :eh: -δεν έχω δεί προσωπικά κάπου...

Το μόνο που έχω διαβάσει είναι οτι η εκδοση Mint πλησιάζει αρκετά. Απο την άλλη το Ubuntu έχει τόσα να αλλάξεις που μπορείς άνετα να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου εκεί που θέλεις.
Σήμερα και στο Linux πατάς ενα κουμπάκι.. παίζει η μουσική, πατάς άλλο... μπαίνεις internet... κτλ

Δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο... :think:
το θέμα είναι αυτό που λές, ότι δεν πρόκειτε κάποιος να ασχοληθεί και να μάθει γιατί έχει συνηθήσει τα παραθύρια που σχεδόν όλα είναι στο "πιάτο" :roll:

Το Ubuntu και γενικά το Linux είναι ξεχωριστό και δεν νομίζω στο μέλλον να το γυρίσει στην εικόνα που έχουν τα παράθυρα...
Τα παράθυρα όμως πλησιάζουν σε Linuxαδικες εκδοχές σιγά σιγά... Όπως τα 7... έχει διαφορετικό στύλ με εξ-Π..δεν θα το μάθεις?
Για μένα τα πράγματα είναι απλά...
Σε ένας αρχάριο τελείως και στα παράθυρα και στο Ubuntu θα εξηγήσεις μερικά πράγματα. Είναι ο ίδιος χρόνος και κόπος. Έχω βάλει σε πόσα laptop σε συναδέλφους και φίλους ubuntu, τους έδειξα κάποια απλά πράγματα και απλα τώρα τους βοηθάω σε ερωτήματα για να καταλάβουν.. Είναι όλοι τους ικανοποιημένοι...

Όλα είναι θέμα μυαλού... ;)