Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2009, 23:19
από tolis_01
Epirotes έγραψε:

Καλά, πλάκα με κάνεις; :? Με την ίδια άνεση θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι για να προτιμάει κάποιος τα (Σ)Βίστα αντί για τα ΧΡ θα πρέπει να μην έχει ιδέα από υπολογιστές ή μάλλον από λειτουργικά της MS. Γιατί να τον πείσουμε να βάλει Ubuntu; :? Διότι καλόν είναι να αυξανόμαστα και να πλυθήνουμε. :D :geek: :ugeek:

Κάτι σε προσυλιτισμό μου θυμίζει αυτό. Σημασία έχει να κάνεις την δουλειά σου με τον υπολογιστή σου, όχι να γίνουμε πολλοί.

Epirotes έγραψε:
Είσαι σίγουρους; Μήπως είναι κάπως γενικόλογο αυτό που λες; :?

Είναι :mrgreen: Αλλά από πλευράς τεχνολογικού περιεχομένου δεν είχα κι άδικο.

Epirotes έγραψε:
Πνευματικά δικαιώματα τα λέμε στην Ελλάδα. Και ενδεχομένως η άδεια χρήσης της Canonical να επιτρέπει την αντιγραφή της διεπαφής (interface). :?

Δεν σε πιάνω. Εγώ είπα πως η canonical δεν μπορεί να αντιγράψει το interface των xp γιατί θα έχει νομικά προβλήματα. Ένα remaster του ubuntu με το skin των xp μπορεί να βγάλει οποιοσδήποτε.

Epirotes έγραψε: Εκτός κι αν υπάρχει κανένα σκιν για να καμουφλαριστεί το amsn ώστε να δείχνει σαν msn. :lol:

Δεν δουλεύουν σωστά τα trendy emoticons :mrgreen:

Epirotes έγραψε:
Τα (Σ)Βίστα είναι (Σ)Βίστα και τα ΧΡ ότι καλύτερο μέχρι την έλευση των Windows 7 που θα είναι επιτέλους ότι έπρεπε να είναι τα (Σ)Βίστα εξαρχής.

Τα vista έχουν άπειρες διαφορές από τα xp (σταθερότητα, ασφάλεια κλπ). Τα vista από τα 7 δεν έχουν τόσες (εκτός βέβαια αν μετράς μόνο τα fps στα games -το ακούω από πολλούς τελευταία- οπότε ναι, τα xp είναι ότι καλύτερο ;) )