Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2009, 14:26
από ftso
Γνωρίζεις κάτι? Δεν νομίζω να τίθεται κάποιο θέμα. (Για CPU , γιατί για GPU δεν το συζητώ για ATI προς το παρόν)
Με τον τελευταίο kernel του 9.04 o Χ4 phenom || 955 έπαιζε άριστα κάνοντας ταυτόχρονα το καλύτερο virtualization που έχω δει.
Χθες μιλούσα με ένα φίλο μου στο skype που του έστησα τέτοιο μηχάνημα και ταυτόχρονα με μεγάλη άνεση αυτός έπαιζε urban terror και έγραφε dvd μέσω virtualbox XP γιατί το k3b του τα έκαιγε!
Εγώ την ώρα που παίζω urban terror, αν πάω να ανοίξω skype...κόλλησε το σύμπαν. Μόνο το ανάποδο πιάνει... :mrgreen:
Για δοκίμασε να το κάνεις με έναν 4core της σειράς 8 της intel. Ούτε μόνο του το virtualization δεν θα κάνουν γιατί δεν το υποστηρίζουν καν! Πολύ μου την έχει δώσει αυτό :twisted:

Αν έχεις να τα σκάσεις για να φτιάξεις μηχάνημα τούμπανο τότε βάλε intel με καλή έρευνα πριν γιατί θα την πατήσεις.
Αν θες να στήσεις ένα τούμπανο σε λογικές τιμές τότε πας σε AMD με κλειστά μάτια.

Τον καιρό που έστησα μηχάνημα το στον φίλο μου η εναλλακτική ήταν i7 920 με 6GB ram λόγο triple channel. (τώρα έχει 4GB ram)
Το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα πιο γρήγορο, αλλά θα έκανε +300 ευρώ.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω...