Δημοσιεύτηκε: 08 Νοέμ 2009, 11:53
από MakisM1
sokoban4ever έγραψε:
Ε λοιπόν ΌΧΙ άμα είναι να μην έχεις ελευθερίες και να ενθαρρύνεις να υπάρχουν τέτοιες εταιρείες τότε να ΜΗΝ κάνεις την δουλειά σου
εις βάρως των δικών μου ελευθεριών και των ελευθεριών των συναθρώπων σου.
Αυτές οι εταιρείες σε βάζουν να σημφωνείς σε περιορισμούς οι οποίοι ολοένα και γίνονται πιο περιοριστικοί και με τέτοια λογια τους ενθαρρύνεις
να γίνονται ακόμα περισσότερο.
Εκεί ποντάρουν και αυτοί ... να λες ότι θέλω να κάνω την δουλειά μου και δεν μου καίγεται καρφί για τους άλλους και για τις ελευθερίες τους/μας.

Η φιλοσοφία του linux δεν είναι μια παραθρησκευτική οργάνωση είναι μια αναγκαιότητα που λείπει από την κοινωνία
και πρέπει να καλυφθεί .
φιλικά

Off topic:
Μπραβο! Πολυ δυνατο κειμενο! :thumbup:

Συνοψιζει και τους λογους που ηρθα στο linux.

Δεν μπορεσα να ανεχτω την μηνιαια επισκεψη του ρουφιανου Genuine Windows Tool στους καθ'ολα νομιμους PC μου, για να εχω το προνομιο να προστεθουν καποια ακομα μπαλωματα στο τρυπιο λειτουργικο που το κανουν πιο αργο και λιγοτερο σταθερο. Με ποιο δικαιωμα ρουφιανευει το PC μου η MS για να εκτελεσει τις συμβατικες της υποχρεωσεις της υποστηριξης;

Δυστυχως, σε οποιους εχω παρουσιασει τις αντιρρησεις μου με κοιτανε σαν ανθρωπακι απο τον Αρη... Οι ιδιοι φυσικα με κοιτανε παρομοιως σαν ανθρωπακι απο τον Αρη οταν τους λεω οτι δεν χρησιμοποιω σπασμενα προγραμματα.

Φιλικα

ΜακηςΜ