Δημοσιεύτηκε: 12 Νοέμ 2009, 13:06
sokoban4ever έγραψε:
Απλά δήλωσε την αγανάκτηση του στο ότι στα προ-εγκατεστημένα ubuntu linux να κάποιοι το έβαζαν με wubi.
Και συμφωνώ ότι είναι επιεικώς απαράδεκτο προ-εγκατεστημένα ubuntu linux να έχουν μπεί με wubi .
Συγγνώμη δεν κατάλαβα πως αναφερότανε στους υπολογιστές που έρχονται προεγκατεστημένοι με wubi. Εγώ μιλούσα για τον δικό μου που στην 9.10 δεν ξεκίνησε καν με wubi και έκανα κανονική εγκατάσταση, κάτι το οποίο δεν μου ήταν απαραίτητο.
bullgr έγραψε:
Είναι κουφό να συγκρίνεις την αξιοπιστία του linux μέσα από το wubi...
Μα δεν κάνω σύγκριση. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Αυτό που λέω είναι πως δεν δουλεύει καν. Όταν το είχα εγκαταστήσει έκανα εκκίνηση τον η/υ μου και με πέταγε σε ένα prompt "Grub>" στο οποίο δεν μπορούσες να εκκινήσεις το λειτουργικό, και αυτό στην 9.10 stable είναι ακόμα ανοιχτό bug! Για φαντάσου να το έκανε κάποιος αυτό για να δει τι εστί Ubuntu και να του πέταξε αυτό το πράγμα. Ευτυχώς που δώσαμε την 9.04 στο ADW κατά την γνώμη μου.
Υπογράμμισα τις δύο φράσεις για να καταλάβετε πως δεν αναφέρομαι στις επιδόσεις του wubi, αλλά στο ότι δεν ξεκινάει καν το λειτουργικό. Απλά δεν δουλεύει, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περιμέναν να το διορθώσουνε και το έβγαλαν έτσι. Πως θα το δοκιμάσει κάποιος εάν του τύχει το bug;