Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2009, 11:56
από tolis_01
linuxman έγραψε:
tolis_01 έγραψε:Εντάξει, εγώ σε φίλους ή σε φίλους φίλων στήνω μηχανήματα. Ότι ζητάνε τους το βάζω, δεν κάθομαι να σκάσω :mrgreen:

Δεν χρειάζεται να σκάσεις , απλά έτσι κάνεις κακό όχι σε σένα άλλα σε αυτούς , μετά δεν έχουν ιδέα ότι τα προγράμματα που βάζεις δεν είναι
"ΔΩΡΕΑΝ" :twisted: , δώσε τους ένα από αυτά που ξέρεις του ΕΛΛΑΚ , και ας λένε βάλε το άλλο , δώσε τα σε cd και ας βγάλουν τα μάτια τους να δούμε πως , και δώσε και ένα CD με έτοιμα του ΕΛΛΑΚ να κάνουν χωρίς κωδικούς και σπαστίρια και κρακς να δούμε ποιο ποιο γρήγορα θα βάλουν .

Είμαι σε καλό δρόμο στους περισσότερους φίλους μου :D
Το μόνο σπασμένο που τους περνάω είναι το ms office, κι αυτό γιατί δεν θέλω να με πρήζουν αν τους δώσουν καμιά εργασία στη σχολή τους με οδηγίες για ms office και με κυνηγάνε επειδή δεν μπορούν να την κάνουν :mrgreen:

edit: @bullgr: Αυτό που λες για το χαμόγελο μόλις μάθουν πως δεν χρειάζεται να έχουν πειρατικά, είναι μια βασική διαφορά σε σχέση με τα παραδείγματα που λέω εγώ. ΔΕΝ τους νοιάζει πολλούς αν είναι παράνομοι. Χάνουν κάτι που είναι παράνομοι; Όχι.