Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2009, 12:24
από sokoban4ever
@bullgr
+1
έγραψε:Ποιος κάθεται τώρα να μάθει το infrarecorder αφού έχουμε "τζάμπα" την κορυφή του burning software;

έτσι κάνουν με τις warezies και μετά ο άλλος ψάχνει την τελευταία σπασμένη έκδοση ... σαν αυτούς που ψάχουν την δόση τους ...
έγραψε:Άρα είναι θέμα χρήστη, είναι θέμα γνώσεων και όχι λογισμικού... Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις...

και βέβαια πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις αλλιώς και ο άλλος προφανώς δεν θα σου ακούσει είναι φυσιολογικό.
Off topic:
Spoiler: show
εγώ όταν βάζω προγράμματα για να κάνουν την δουλειά τους στα computers τους συγγενείς φίλοι γνωστοί κλπ
βάζω burnaware free , comodo firewall, avg antivirus από free as in beer και κάποια opensource (free as in speech ) :P
πάντα βέβαια προγράμματα που τα ξέρω καλά έτσι ακόμα και τηλέφωνο να με πάρουν
θυμάμαι ακριβώς ( τις περισσότερες φορές) να περιγράψω τα βήματα ώστε να κάνουν κάτι με το πρόγραμμα .
Τις προάλλες μου έτυχε βέβαια περίπτωση να με ρωτάνε αμα ξέρω κανένα πρόγραμμα που να κάνει "backup" τα cd
που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν μια φορα και τελείωσε
και επειδή έχω να ασχοληθώ με windows από εποχή ubuntu (feisty ή gutsy ) και δεν θυμάμουν κανένα
βρήκα μια ένα trial (30 μέρες δουλεύει τζι τζί ) και είπα :
έγραψε:πάρε αυτό για 30 μέρες μέχρι να βρούμε κάποιο μόνιμο δηλαδή free ή open source
Αν θες κάτι χωρίς περιορισμούς και παρανομίες ιούς και εξαρτήσεις από warezosites ...
βάλε κάτι open source ή έστω κάτι free .

Με αυτά τα λόγια λοιπόν πείστηκε χωρίς άλλα ή πολλά λόγια γιατί να μην βάλει σπασμένα και τέτοια
Με άκουσε , βέβαια ,αλλά τώρα που τα λέμε
βρήκα το freeRip mp3 http://download.cnet.com/FreeRip-MP3/30 ... 50140.html
για να του προτείνω για μόνιμη λύση (που είναι διάσημο στο download.com με 5,301,443 downloads κλπ κλπ ) δουλεύει καλά και εύκολα
αλλά δεν είναι open source νομίζω είναι μόνο free.
έχει κανείς στο νου του κάποιο open source πρόγραμμα που να παίζει σε windows
και να κάνει rip τα cd :?: