Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2009, 21:39
από positron
Ομολογώ πως δεν ξαφνιαστηκα και τοσο με την ειδηση.... :lol: :lol:

Ηταν αναμενόμενο αλλωστε. Για να ειμαστε ομως δίκαιοι και ακριβείς θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι οντως υπαρχει βελτιωση στην ποιοτητα του λειτουργικου της Microsoft.
Ως τεχνικος δοκιμάσα τα 7 κανοντας εγκατασταση σε αρκετα μηχανηματα. Δεν χρειαστηκε να βαλω drivers για πολλα απο τα μερη του Η/Υ και αν δεν εβρισκε καποιους απο αυτούς, τους επαιρνε με το update. Ελαχιστα προβληματα αντιμετωπισα (χρειαστηκε να κατεβασω drivers για Vista, αφου οι αντιστοιχοι για 7 δεν επαιζαν!! :crazy: :crazy: )

Απο την αλλη, η βελτιωση αυτη δεν κανει τα Windows συγκρισιμα με την ανωτεροτητα ενος λειτουργικου Linux. Ειναι θεμα αρχιτεκτονικής πανω απ' ολα.
Ακομα και αν μειωθηκαν οι μπλε , μαυρες , ροζ και πορτοκαλί οθονες, ακομα και αν προσθεσαν drivers , το συστημα παντα θα φθειρεται με τον χρονο... :thumbdown: :thumbdown: Καθε λιγο και λιγακι format , και το θεωρουνε και
φυσιολογικο!!!! :shock: :shock:

Θα αλλαξουν ομως τα πραγματα σιγα σιγα.... Ο κοσμος ηδη εχει αρχισει και ψαχνεται.. Δειτε ποσα Mac κυκλοφορουν!! Η κυρια στο κυλικειο , (ασχετη απο υπλογιστες) βλεποντας το μπλουζακι Ubuntu που φορουσα μου λεει : "Α, το ξερω αυτο το μπλουζακι!! " , αφωνος εγω : " Δηλαδη? τι ειναι? ", ρωταω, "προγραμμα για υπολογιστες δεν ειναι??" :lol: :lol:

Καλα , ποσες εγκαταστάσεις Ubuntu εχω κανει δεν το συζηταω...Ειναι απλα μια ευχαριστήση!! Ειδικα οταν βλεπεις την εκφραση του ιδιοκτητη, οταν βλεπει για πρωτη φορα το Compiz!! :lol: :lol: Σταθεροτητα, ασφαλεια, boot time, shut down ... Δεν παιζεται το Ubuntu!!

Βουυυρρρ για καμια εγκατσταση .... Οπου να ναι θα σκασει παλι η ΦΟΥΣΚΑ.............