Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2009, 12:58
από vagrale13
Epirotes έγραψε:Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Θεωρώ επίσης ότι για άλλη μια φορά όλοι οι "σκληροπυρηνικοί" και καλά λινουξάδες την πέφτουνε στην MS και τα λειτουργικά της με μόνο σκοπό να χλευάσουν και να αναδείξουν την δική τους τάχα ανωτερότητα. Ίσως τους πείραξε η σχετικά πετυχημένη πρεμιέρα των 7 σε σύγκριση με την σχετικά "προβληματική" πρεμιέρα των 9.10 και τώρα βγάζουν απωθημένα; :?: :? Προς τι τόσο μίσος και χαιρεκακία; Από πίτα που δεν τρως τι σε μέλλει κι αν είναι καμμένη; :?: :? Για να μην πω για τις δικές μας BSOD που δεν διαφέρουν σε τίποτα απ' αυτές του Μπιλάκου, γιατί το αποτέλεσμα το ίδιο είναι: νεκρώνει το σύστημα και θέλει επανεκκίνηση.

Εισαι τελειως μα τελειως λαθος σε αυτο που λες. :eh:
Μπορεις να μου πεις γιατι το λες αυτο για το 9.10 ειναι ειναι προβληματικο? :think:
Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση? Προσωπικα σε οσους Η/Υ το περασα
οχι μονο δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτος προβλημα,αλλα σε κανεναν δεν χρειαστηκε να κανω κατι,
δηλαδη απλα εγκατασταση, τα γνωστα πρωτα βημματα, επανεκκινηση και ολα δουλευουν μεχρι και τωρα 100% τελεια.
Σε αντιθεση με αρκετους φιλους μου, οπου βαλανε τα 7, και οι μισοι γυρισανε στα XP και sVISTA και αλλοι
ακομα προσπαθουνε να βρουνε drivers, κλπ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες κατι τετοιο, σε εσενα ή τους φιλους σου ειναι προβληματικο το 9.10? :think:
Το να εχεις ισως μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη μικρο$oft, ειναι δικαιωμα σου, αλλα αυτο δεν σημαινει
πως ειναι σταθερα και καλα τα παραθυρα 7 .
Αν πιστευεις πως λεω αερολογιες, κανε μια βολτα στα αντοιστοιχα forum να δεις εντυπωσεις.

Αυτη viewtopic.php?f=4&t=7943 την ψηφοφορια την εχεις δει?
Πιστευεις στα παραθυρα 7 ειναι ιδια ποσοστα? Κανε μια Αναζητηση και θα δεις πως ο κοσμος που εβαλε τα 7
ειναι δυσαρεστημενος πανω απο το 50% !! Εαν εσυ αυτο το λες επιτυχια, μαλλον τοτε εγω κανω καποιο λαθος! :)