Δημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2009, 13:58
tolis_01 έγραψε:Νταξ, κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε σήμεραΑντί να τα λέω εγώ τα λέει ο Epirotes
Mπα, δεν γκρεμίστηκε κανένας φούρνος, απλά όταν διαβάζω ανυπόστατα πράγματα τα παίρνω κι εγώ λίγο στο κρανίο (και με το δίκιο μου νομίζω).
ubuntunoid έγραψε:Epirotes εδω θα διαφωνήσω μαζί σου. Το οτι πολλες εταιριες βγαζουν τα προϊόντα τους μονο για windows (hardware & software) δεν ειναι εκβιασμός;;; Το οτι με διάφορα τερτίπια επικοινωνιακά και μη προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του linux με εντελώς αθεμιτα μέσα δεν είναι εκβιασμός;;; To οτι καταδικάζουν μεγαλο κομματι κοσμου στην άγνοια μεσω του ελέγχου της πληροφόρησης δεν είναι εκβιασμός;;;Εpirotes έγραψε:τουλάχιστον όχι τον απλό, οικιακό χρήστη με απλές ανάγκες
Αυτόν και αν τον έχουνε ξεσκίσει...
Κλεινοντας θελω να πώ οτι ξέρω πολύ καλά σε τι κοινωνία ζω. Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα κανω τουμπεκί και θα αποδέχομαι ό,τι συμβαίνει γύρω μου.
Καλώς ήλθες στον "όμορφο κόσμο (αγγελικά πλασμένο)" του καπιταλισμού και της (αν-)ελεύθερης αγοράς. Εγώ δεν είπα σε κανέναν να κάνει τουμπεκί, τουναντίον. Αλλά, το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε εδώ κι είτε έχουμε μόνο Ubuntu είτε είμαστε πολυσυμπαντικοί (όπως καλή ώρα εγώ) αποδεικνύει ότι ο εκβιασμός των εταιρειών δεν είναι νομοτέλεια, όπως ήθελε να το παρουσιάσει το μέλος στο οποίο απάντησα. Εγώ το μόνο που ζητάω εδώ μέσα, αλλά και στη ζωή μου γενικά, είναι λίγος σεβασμός. Όπως εγώ σέβομαι την άποψή σου να είσαι π.χ. "σκληροπυρηνικός" Λινουξάς, σεβάσου κι εσύ την δική μου επιλογή να είμαι πολυσυμπαντικός. Τέλος, και για σένα ισχύει ότι είπα στον vagrale13: μονοτονικό έχουμε, ελληνικά γράφουμε, τονίζουμε τις λέξεις που θέλουν τόνο.