Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκ 2009, 02:28
από tripus
Mitsakos έγραψε:
tripus έγραψε:Πάντα προτιμούσα gmail. Τώρα με το android όμως στο κινητό μου η λειτουργικότητα απογειώθηκε!!
Δεν είναι λίγο να έχεις πάντα τις επαφές σου, τα sms σου, το ημερολόγιο updated με το gmail και αντίστροφα.
Άσε που με το gnome do με super+tab έχεις πρόσβαση άμεσα σε όλα!!
Google :bow: :bow: :bow:

Off topic:
Εβαλες το android στο κινητό σου???? :shock:

Δεν "έβαλα" android στο κινητό μου. Πήρα κινητό με android. Το htc magic. Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη... :?
Το θέμα είναι πως με το που μου στέλνουν mail έρχεται στο κινητό αμέσως χωρίς να πρέπει να κάνω κάποιο refresh ή οτιδήποτε (πρώτα σκάει στο κινητό και μετά στον υπολογιστή). Τα labels δουλεύουν κανονικότατα. Με το που κάνω κάποια αλλαγή/προσθήκη στις επαφές/ημερολόγιο στο gmail κατευθείαν ανανεώνεται το κινητό (και το αντίστροφο). Το google talk είναι κορυφή. Με το sms back up στέλνει όλα τα μηνύματα (εισερχόμενα και εξερχόμενα) στο gmail σε ένα label που ονομάζει εσύ όπως θες (SMS για παράδειγμα). Ακόμη και να χάσεις το κινητό σου καμία σημαντική πληροφορία δεν χάνεται ακόμη και αν την είχες προσθέσει 1 λεπτό πριν το χάσεις στην εκδρομή στη μύκονο :lol:
Έπειτα με το gnome do αφού έχεις πρόσβαση στα contacts του gmail, μοιραία έχεις και πρόσβαση σε όλες της επαφές του κινητού σου.

Δε θα επαικταθώ γιατί κινούμαστε στα όρια του offtopic. Αυτό που θα πω είναι πως το android ήταν το έναυσμα για να δοκιμάσω linux στο pc. Άκουσα για το ubuntu, τα έβαλα και ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου!! Έχω ξετρελαθεί με το καινούριο μου λειτουργικό αλλά ακόμη είμαι πολύ νεούδι στο χώρο...