Δημοσιεύτηκε: 20 Μάιος 2010, 00:07
tolis_01 έγραψε:Δεν με τρομάζει τόσο η μαυρίλα του installer, όσο το ότι δεν ρυθμίζει ΤΙΠΟΤΑ μόνο του. Βλέπω στον οδηγό ότι δεν ρυθμίζει αυτόματα ούτε το dhcp, ούτε το fstab, ούτε εκατό άλλα. Προσωπικά δεν με εμπνέει.
Για το gentoo δεν ξέρω και πολλά, μόνο ότι ακούω. Αλλά απ'όσο ξέρω:
- Δεν μπορεί να το στήσει κανείς χωρίς το gentoo handbook ανα χείρας.
- Δεν υπάρχουν binary πακέτα στα repos. Κάνεις compile όλο το σύμπαν.
Αχά...Και γνωρίζοντάς με θα βάζω τα πακέτα που μου αρέσουν και θα καταλήξω με ένα δυσ-λειτουργικό σύστημα!
Όσο για το Gentoo...Compile είπες?Να μου λείπει!Τον αυτοματισμό του Ubuntu δεν τον αλλάζω με τίποτα!Ειδικά άμα αρχίσω τα πολύ χακερικά στα οποία είμαι κομματάκι άσχετος και ΠΟΛΥ καταστροφέας(!) θα το κάνω το μηχάνημα σ***ά και απόσ***α!Συγγνώμη για την έκφραση αλλά είναι το μόνο που εκφράζει απολύτως αυτό που θέλω να πω!Εδώ πρώτη φορά που έβαλα Ubuntu κατάφερα και έκανα wipe όλο το δίσκο...Πάνε Windows,πάνε τα αρχεία μου,πάνε όλα...Μην έχουμε τέτοια παρατράγουδα πάλι!Όταν με το καλό φτιάξω το DVD του παλιού υπολογιστή που είναι "αναλώσιμος" θα του τα φορτώσω όλα!
Off topic:
Όσο για αυτά που είπες φίλε kzlazy ένα έχω να πω(πέρα απ' το ότι έχεις δίκιο!)...Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό που λες Arch Way,με το Asxetos Way είναι το θέμα τι κάνουμε!Όχι ότι είμαι άσχετος,αλλά οι γνώσεις μου έχουν διαμορφωθεί στο Ubuntu το οποίο κάνει το 95%(αν όχι παραπάνω) των όσων κάνει σε γραφικό περιβάλλον και έχοντας συνηθίσει έτσι,όταν μπλοκάρω σε κονσόλα κάθομαι και του πληκτρολογώ βρισιές και διάφορα "απρεπή" μόνο και μόνο για να δω ότι το ηλίθιο το μηχάνημα θα απαντήσει "command not found" σαν να δέχεται τα όσα του καταλογίζω!