Δημοσιεύτηκε: 22 Μάιος 2010, 15:30
από Tolis626
monkgr έγραψε:ΟΧΙ, ΟΧΙ, μὲ παρεξήγησες!!! Ἡ διαδικασία τῆς ἐγκατάστασης κράτησε ἕνα Σαββατοκύριακο, μαζὶ μὲ τὴν ἐπιλογὴ τῶν προγραμμάτων καὶ τὶς ρυθμίσεις τους. Ἡ παρουσία τοῦ Arch στὸν ὑπολογιστή μου κράτησε γύρω στὸν ἕνα μήνα. Δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι ἐνθουσιάστηκα, ἀλλὰ δὲν ἀπογοητεύτηκα κιόλας. Τὸ μόνο ποὺ μὲ ἐνοχλεῖ, μεταξύ μας, εἶναι ἡ ἀλαζονεία καὶ τὸ περισπούδαστο ὑφάκι τῶν ἐγχωρίων... archιβαριστῶν, ποὺ σὲ κοιτάζουν ἀφ' ὑψηλοῦ καὶ θεωροῦν ὁποιαδήποτε διανομὴ δὲν δίνει βάρος στὴν κονσόλα τουλάχιστον μωρουδίστικη, τὸ δὲ Ubuntu δὲν τὸ θεωροῦν Λἰνουξ! Ἴσως αὐτὸς ἦταν ὁ κυριότερος λόγος ποὺ ξαναπέρασα Ubuntu καὶ ξαναγύρισα στὴν ἀγκάλη τῆς κοινότητάς μας...
Ἡ ἑπόμενη ἀπόπειρα (μόλις μαζέψω δυνάμεις, εἴπαμε!) θὰ γίνει σὲ παλιὸ μηχάνημα και μὲ ἄξονα ἀναφορᾶς πάντα τὴν ἐδῶ κοινότητα.

Ααα...Πες το έτσι!Κόντεψες να με στείλεις αδιάβαστο!Ένα μήνα...Είπα και εγώ! :D
Και εγώ βέβαια άμα κάνω τέτοιες δουλειές στο παλιό μηχάνημα θα τις κάνω.Στο καινούριο δεν το πολυτολμάω.Όσο για την κοινότητα του Ubuntu ένα μόνο μπορεί να ειπωθεί:The best!Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και τεχνική υποστήριξη μέχρι τελικής πτώσεως!Όχι σαν κάτι δήθεν γνώστες που οι τεχνικές τους γνώσεις φτάνουν μέχρι το να δουν μήπως έχει βγει το καλώδιο της οθόνης και με το παραμικρό πρόβλημα σου λένε για επανεγκατάσταση!Συγχύστηκα πάλι..!
Τουλάχιστον από αισθητικής απόψεως πάνε καλά τα Arch και Gentoo?Γιατί αν δει κανείς το Ubuntu μου με όλα τα εφέ που του έχω φορτώσει και τα σχετικά θα καταλάβει κανείς τι "ανάγκες" έχω...Αν και νομίζω ότι από άποψης εμφάνισης το Ubuntu και οι παραλλαγές του(Mint,Ultimate Edition,Monomaxos κλπ) έχουν το πάνω χέρι και θα το έχουν για πολύ καιρό ακόμα!Προσωπικά ακόμα και απέναντι στο Mac θεωρώ το Ubuntu πολύ πιο κομψό,ειδικά με την 10.04.