Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβ 2011, 22:08
Aν και δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει γιατι δε γνωρίζω ακριβώς παρ'ολα αυτα θα κάνω μια απόπειρα επειδή δεν έχεις λάβει ακόμα καμια απάντηση 
Νομίζω οτι το 11,04 θα έχει και τα 2 . Και τα 2 με ποια έννοια , ότι ανάλογα με το ποιά κάρτα γραφικών έχεις , τότε θα έχεις και το ανάλογο Unity . Δηλαδή αν η καρτα γραφικών σου υποστηρίζει 3D γραφικά τότε θα μπορείς να δουλέψεις με το Unity 3D αλλιώς αν η καρτα γραφικών σου ειναι παλιά τότε θα εχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις μονο με το 2D
Ουσιαστικά είναι ενας τρόπος για να μπορεί να τρέχει το unity και σε παλιά συστήματα με λίγες προδιαγραφές που η καρτα γραφικών δεν υποστηρίζει 3D γραφικά!!
Και ένα απόσπασμα που βρήκα απο το ιντερνετ που ίσως τα λέει καλύτερα :
Αυτά απο εμένα

Νομίζω οτι το 11,04 θα έχει και τα 2 . Και τα 2 με ποια έννοια , ότι ανάλογα με το ποιά κάρτα γραφικών έχεις , τότε θα έχεις και το ανάλογο Unity . Δηλαδή αν η καρτα γραφικών σου υποστηρίζει 3D γραφικά τότε θα μπορείς να δουλέψεις με το Unity 3D αλλιώς αν η καρτα γραφικών σου ειναι παλιά τότε θα εχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις μονο με το 2D
Ουσιαστικά είναι ενας τρόπος για να μπορεί να τρέχει το unity και σε παλιά συστήματα με λίγες προδιαγραφές που η καρτα γραφικών δεν υποστηρίζει 3D γραφικά!!
Και ένα απόσπασμα που βρήκα απο το ιντερνετ που ίσως τα λέει καλύτερα :
έγραψε:Αν και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μη-αναμενόμενη είδηση, το Ubuntu 11.04 θα περιλαμβάνει τελικά και 2D έκδοση του Unity, καθησυχάζοντας αρκετούς χρήστες που αναρωτιόνταν για το κατά πόσο θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε παλιότερα ή πιο αδύναμα συστήματα. Κι αυτό γιατί το νέο περιβάλλον χρήσης της διανομής προαπαιτεί κανονικά κάρτα γραφικών ικανή να υποστηρίξει 3D.
πηγη : http://www.techinsider.gr/software/open ... sistimata/
Αυτά απο εμένα