Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτ 2011, 01:59
spirosmeg έγραψε:Επειδή θεωρώ καθήκον να συμμετάσχω στην συζήτηση αυτή ζώντας το Ubuntu απο την 5.10 ένα έχω να πω, πάνω που το Gnome 2 έχει τελειοποιηθεί διότι νομίζω σπανίζουν πλέον τα προβλήματα αλλά και ο κόσμος το συνήθισε στην χρήση όπου απόκτησε πολλούς φανατικούς οπαδούς, του έδωσαν μια κλωτσιά και έσπειραν την απογοήτευση!
Γιατί δεν μπορούσαν να έχουν σαν επιλογή απο την εγκατάσταση να επιλέξει ο χρήστης το κλασικό Gnome η το unity και το Gnome3 η κάτι ανάλογο όπως ειχε γίνει και με τον ερχομό του KDE4 ετσι θα ειχαν αποφύγει την δυσαρέσκεια σήμερα και θα είχαν μια πολύτιμη άποψη από την απήχησή των χρηστών ο δε χρόνος θα δούλευε για την τελειοποίηση του Gnome3 μεχρι την τελική διαμόρφωση του για την πλήρη μετάβαση...
Με άλλα λόγια θεωρώ το τιμ του KDE πολύ πιο ώριμο ασχέτως αν μέχρι σήμερα έχουν τραβήξει του Χριστού τα πάθη να σταθεροποιήσουν το KDE4
Φιλικά πάντα
Σπύρος
+ 1000
clepto έγραψε:αν ειχαν και gnome2 και 3 θα γινοταν ο κακος χαμος με τις βιβλιοθηκες...
Για αυτό λοιπόν να μένανε στο gnome 2 ,και όταν με το καλό ήταν τα "πακέτα" συμβατά με το gnome 3 τότε να μας το "πλασάρανε"
simosx έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι θέμα αλλαγής συνήθειας. Προσωπικά μπορώ να χρησιμοποιήσω το unity ή το GNOME Shell δίχως πρόβλημα. Μπορεί να πάρει μερικές μέρες για να το συνηθίσω, ωστόσο συνηθίζεται.
Από τη στιγμή που φύγαμε από Windows, έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε άλλα περιβάλλοντα.
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το παραδοσιακό GNOME σε Ubuntu 11.10, τότε
1. Εγκατέστησε το πακέτο gnome-panel
2. Κάνε αποσύνδεση από το σύστημα.
3. Κατά τη σύνδεση ξανά (πρέπει να κάνεις κλικ στο όνομα χρήστη και θα δεις τις επιλογές), επέλεξε GNOME Classic (με ή χωρίς εφέ).
Αυτό ήταν. Θα έχεις το παραδοσιακό GNOME Panel που έχει το GNOME 3. Κάποια μικρά πράγματα δεν έχουν μεταφερθεί στο GNOME 3, ωστόσο τα περισσότερα είναι εκεί.
Τη να την κάνω την πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά μπάρα όταν δεν μπορώ να τρέξω κάποιο πρόγραμμα..Προσωπικά για σένα μπορείς,ρώτησε και "εμάς" που δεν μπορούμε.
Φαντάσου και θέμα να θές να αλλάξεις πρέπει να είσαι ειδικός .....άσε δέν μιλάμε για κύβο εφέ κ.τ.λ.π
Τέλος.....Πείτε μου λοιπόν έναν καλό λόγο έτσι ώστε να αφήσω το KDE (Kubuntu) και να γυρίσω στο ubuntu !
Όλα αυτά πάντα φιλικά!
Φιλικά
Macedon!