Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτ 2011, 04:04
από filippos.xf
Macedon έγραψε:Τέλος.....Πείτε μου λοιπόν έναν καλό λόγο έτσι ώστε να αφήσω το KDE (Kubuntu) και να γυρίσω στο ubuntu ! :idea:

Πες μου έναν καλό λόγο για να πάω σε kde, σε xfce και πάει λέγοντας..!!
Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει για τον εαυτό του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζετε έτσι εφόσον όσοι δεν χωνεύετε το unity μπορείτε να λύσετε το θέμα σας επιλέγοντας άλλο γραφικό περιβάλλον.

Όταν είχα δοκιμάσει το unity για πρώτη φορά δεν με είχε βολέψει, ούτε εγώ το άντεχα, κάτι δεν μου άρεζε και είπα να βάλω kde παρόλο που ούτε αυτό χώνευα αρκετά.
Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά αυτήν την φορά που δοκίμασα kubuntu με kde, μου άρεσε. Χρησιμοποιούσα kubuntu για περίπου ένα μήνα, δίχως πολλά προβλήματα,
αν εξαιρέσετε ότι ήταν το πιο βαρύ γραφικό περιβάλλον που έχω χρησιμοποιήσει. Από εκεί και πέρα μια χαρά το kde, αλλά θα το ήθελα πιο γρήγορο, πιο ελαφρύ.
Βλέποντας όμως αρκετά βίντεο και desktop screenshots για το Unity, είπα να το ξανά δοκιμάσω.

Πάλι για έναν περίεργο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, μου άρεσε το unity και πάνω κάτω κατάλαβα πως χρησιμοποιείτε.
Το ubuntu τουλάχιστον στο laptop μου είναι αισθητά πιο γρήγορο από το kubuntu, το αισθάνομαι ξεκάθαρα με μια μικρή περιήγηση.
Τώρα τι να κάνω; Να αρχίσω να γκρινιάζω που το kde δεν είναι τόσο ελαφρύ και γρήγορο; Μπορώ να το κάνω.

Όχι ότι το unity δεν έχει προβλήματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν καν πως χρησιμοποιείτε το unity.
Ίσως αυτό βοηθήσει σε αυτό: http://www.ubuntu-gr.org/story/19-10-11 ... F%82-unity