Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2011, 18:56
Φιλτάτη κοινότητα Ubuntu, Το unity:
1) Δεν είναι επεξεργάσιμα, δηλ, δεν μπορώ να τα βάλω κάτω η δεξιά κτλ.
2) Δεν είναι ευχριστα για άτομα τα οποία έχουν πολλά παράθυρα ανοιχτά και θέλουνε να έχουνε γρήγορη πρόσβαση σε αυτά,
3) Δεν είναι άμορφα! Μάλλον οι γραφίστες του Ubuntu ποτέ δεν είχαν Apple
και για αυτούς που είχαν Apple το unity μάλλον μοιάζει με μια φτηνή αντιγραφή!
4) Ας ελπίσουμε ότι στα 12.4 το ubuntu θα κάνουνε το unity πιο ευχριστα τουλάχιστον.
Το Clasic Gnome Shell:
1) Μοιάζουνε με τα Gnome 2x αλλά δεν είναι!
2) Καλή επιλογή για αυτούς που αγαπάνε το Compiz,
3) Πολύ πιο άνετα στην χρήση απο το unity
Η της Gnome κάνανε και αυτοί κάτη το ξεχωριστό,το Gnome 3:
1) Είναι πιο ευχριστο από το unity
2) Είναι πιο όμορφο από το unity
3) Έχεις επιλογές.. όπως το να βάλεις την κάτω μπάρα και άλλες πολλές επιλογές (Gnome shell extenssions)
Δεν είμαι κατά του unity, καλά κάνει η ubuntu και φτιάχνει ένα προσωπικά δικό της περιβάλλον εργασίας αλλά ακόμα δεν είναι έτσι όπως πρέπει να είναι ώστε να τραβήξει κόσμο.
Όλα αυτά δεν είναι προσκοπική μου γνώμη μόνο αλλά είναι η γνώμη πάρα πολλών ατόμων της ubuntu community
1) Δεν είναι επεξεργάσιμα, δηλ, δεν μπορώ να τα βάλω κάτω η δεξιά κτλ.
2) Δεν είναι ευχριστα για άτομα τα οποία έχουν πολλά παράθυρα ανοιχτά και θέλουνε να έχουνε γρήγορη πρόσβαση σε αυτά,
3) Δεν είναι άμορφα! Μάλλον οι γραφίστες του Ubuntu ποτέ δεν είχαν Apple
4) Ας ελπίσουμε ότι στα 12.4 το ubuntu θα κάνουνε το unity πιο ευχριστα τουλάχιστον.
Το Clasic Gnome Shell:
1) Μοιάζουνε με τα Gnome 2x αλλά δεν είναι!
2) Καλή επιλογή για αυτούς που αγαπάνε το Compiz,
3) Πολύ πιο άνετα στην χρήση απο το unity
Η της Gnome κάνανε και αυτοί κάτη το ξεχωριστό,το Gnome 3:
1) Είναι πιο ευχριστο από το unity
2) Είναι πιο όμορφο από το unity
3) Έχεις επιλογές.. όπως το να βάλεις την κάτω μπάρα και άλλες πολλές επιλογές (Gnome shell extenssions)
Δεν είμαι κατά του unity, καλά κάνει η ubuntu και φτιάχνει ένα προσωπικά δικό της περιβάλλον εργασίας αλλά ακόμα δεν είναι έτσι όπως πρέπει να είναι ώστε να τραβήξει κόσμο.
Όλα αυτά δεν είναι προσκοπική μου γνώμη μόνο αλλά είναι η γνώμη πάρα πολλών ατόμων της ubuntu community